lauantai 8. kesäkuuta 2013

Vahailua


Sain Buzzadorilta testiin Veetin vahoja. Niin kuin tässä alustavassa postauksessa kirjoitin, niin olen maailman surkein vahojen käyttäjä, mutta avoimin mielin lähdin testaamaan. Testattavaksi sain siis Easy Waxin, joka on säärille, käsivarsille, kainaloille ja bikinirajalle tarkoitettu sähkökäyttöinen roll-on-pakkaus sekä Precision Wax & Caren, joka on kulmakarvoille, ylähuulen päällä ja leualle tarkoitettu tuote.

Easy Waxissa on tuollainen kirkkaan värinen vahaputkilo....


... joka laitetaan tuon itse laitteen sisään, johto seinään ja lämpiämään hetkeksi.

Tuotetta oli tosi kiva levittää säärille, koska se levittyi siististi (vähän kuin maalitelalla levittäisi) ja aine on tosiaan aika neonpinkkiä, niin sen näkee helposti. Sitten vaan vahaliuskat käyttöön ja repimään. Olin vähän kasvatellut niitä karvoja ja onnistuin hommassa. Vitsi se fiilis, kun huomasin, että hei, sain ne karvat siihen liuskaan ja pois sääristä, oli aika uskomaton :D Kokeilin muutamaan kohtaan säärissä ja ne jäi niin ihanan sileiksi ja pysyivätkin sellaisina, että sille, joka jaksaa nähdä tämän pienen vaivan, on tämä tuote oikein passeli. Paras vaha (kaikki aiemmatkin on olleet Veetin), mitä itse olen kokeillut kyllä - obviously, kun kerta onnistuin tässä :)

Ainoa ärsyttävä juttu oli se, kun sitä ylimääräistä vahaa on tosi hankala saada iholta pois. Tässä tuli mukana joitain öljypyyhkeitä siistimiseen, mutta saisi olla enemmänkin tällaiselle tunarille :) Itse ehkä sitten mieluummin satutan itseäni epilaattorin kanssa kuin yritän hallita tän vahailun. TOISAALTA on se mennyt vaan sheivaamiseks muutenkin, kun en ole jaksanut sitä epilaattoriakaan käyttää. Ja tosiaan iho oli niin sileä tuon vahauksen jäljiltä, että jos vain keksisi, miten ne jämät saisi iholta helposti pois (öljyä taisin muuten testata ja toimi, siis ihan perus rypsiöljyä), niin olisihan se sen arvoista.

Kainalot ja bikinirajat olivat sitten itselleni liian vaikeita, enkä onnistunut niitä vahailemaan. Siihenkin on varmaan joku tekniikka, mutta en hallitse sitä...


Precision Wax & Care oli sitten hankalampi juttu. Kasvojen karvoille, esim. kulmiin, tarkoitettu tuote oli tumpelolle liian vaikea. Onnistuin poistamaan yhden kulmakarvan. YHDEN. Periaatteessa homma vaikuttaa simppeliltä. Lämmitetään tuo ykköspää kuumassa vedessä, levitetään tuolla puikolla vaha, laitetaan liuska ja repäistään. Kakkospäätä voi käyttää sitten jälkihoitoon. Ehkä kulmakarvani olivat sitten liian lyhyitä tjsp, mutta en onnistunut hommassa.

Täytynee kuitenkin vielä muistuttaa, että olen ihan käsi vahojen kanssa. Pienikin onnistuminen on meikäläiselle plussaa :D

6 kommenttia:

 1. Sitä ylimääräistä vahaa voi koittaa poistaa sillä käytetyllä vahaliuskalla (painele/taputtele siitä puhdasta kohtaa vahaklönttiin iholla) ja sitten vasta sillä pyyhkeellä vetelee vahauksen lopuksi. Vahaillut olen parikymmentä vuotta, silti en vahaa kainaloita, ei sitä kipua yksinkertaisesti KESTÄ!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Joo, ei kainaloita kyllä pysty vahaamaan, ei vaikka olisikin taitoa :) ... mitä mulla siis ei ole :D

   Poista
 2. Miten joku vahaaminen voikin olla niin hankalaa?? Mäki sain viimeksi yhen karvan lähtemään kainaloista ku testasin Acorellen vahaliuskoja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään ymmärrä. Ja jotkut vaan osaa... En pysty tajuamaan :D Osaisikohan sitä sokeroida, jos koittaisi...?

   Poista
 3. Moni on kyllä lytännyt nytten nuo veet tuotteet ja niin teen minäkin.. Itselläni oli veet vahaliuskoja ja niistä jäi vain vahat jalkoihin eikä yhtään karvaa lähtenyt... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin mullakin yleensä jää vain vahat jalkoihin eikä yhtä ainutta karvaa lähde. Nyt lähti muutama liuskallinen (eli sen mitä jaksoin kokeilla) ja olin kyllä pyörtyä onnesta, että osasin _kerrankin_ :)

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!