perjantai 14. kesäkuuta 2013

Very old nude glitter

Tämä on rumasti tehty kosmetiikkabloggarilta, mutta seuraa kuva kynsistä, jotka oli lakattu parisen viikkoa ennen kuvien ottamista. Olin ottamassa lakkoja pois, kun hogasin, etten ole kuvannut niitä ja hämmästelin, miten hyvin ( = suhteellinen käsite) ne oikeastaan ovat säilyneet.Kysehän on tietysti siitä, ettei tuon vaalean lakan (Benecosin maailman paras nude lakka eli Sharp Rosé) kuluminen vaan yksinkertaisesti näy niin selvästi kuin tummemman lakan (ainakaan pidemmälle, toki lähikuvasta huomaa selvästi, en minäkään sokea ole ;) ). Päälle sutaisin Saffron Londonin Rose Glitter -lakkaa (Thebokselta* puoleen hintaan blogin ansiosta tilattu, mutta ei näyttänyt enää löytyvän sieltä).

Ette ehkä usko, mutta sain näistä kehuja jopa miehiltä. I know, weird right? Mutta oli näissä oma viehätyksensä, sellainen geelikynsiviba, joka ymmärrettävistä syistä ei nyt ehkä teille välity sinne, mutta olette ihania, jos vain luotatte sanaani :D Huomaako joku, että minulla on vähän levoton päivä tässä selvästi, kun höpöttelen aivan joutavanpäiväisiä?

Jepjep, mutta kestivät tosiaan parin viikonlopun riennot, joten hyvin meni.

ps. Nyt on oma, yli 40 euron, tilaus Yvesille tehty ja niin kuin epäilin, oli se oliivikuorinta oma ilmainen (aka kallein) tuotteeni. Yvesillä siis kampanja, jossa ekan ostoskoriin napautetun tuotteen saa ilmaiseksi. Ja oli näköjään ilmaiset postikulutkin eli kandee nyt tilaus tehdä, jos on yksikin pikku juttu, jonka sieltä haluaisi :) Saa taas täydennettyä esim. kesän suihkugeelivarastot, kuten allekirjoittanut teki. Yllätyin, että valikoimissa oli vielä suihkugeelejä, joita en ollut testannut... Niin ja vahvistava aluslakka* oli alessa, piti tilata pari. Se on parasta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!