tiistai 18. kesäkuuta 2013

Pari loppunutta... taas...

Taas on pari jutskaa loppunut eli ihan ökylyhyt blogintäytepostaus vaan tässä, kun innostuin kun olen saanut jo monta päivää peräkkäin tehtyä postauksen :D


Nivea Soft -voide on todella perusperusperusvoide aina väristä tuoksuun asti. Eli ihan valkoista, neutraalintuoksuista voidetta. Käsittääkseni voi lätkiä niin kasvoille kuin kropallekin, mutta itse käytin vain vartalolle. Kosteuttaa kivasti ja voisin käyttää uudelleenkin, mutta en kipeästi jää kaipaamaan.


Yvesin Tribal Attitude -suihkugeeli oli tuoksultaan ihanan kesäinen ja laadultaan taattua Yves-suihkugeeli-laatua eli tosi hyvä. Näistä 200 millin purkeista vaan saa äkkiä kaadettua kaikki aineet käyttöön ja loppuvat kovin nopeasti.

Lisäksi loppui Cutrinin Volumism-shampoosta sekä pieni pullo että jättikoko, mutta en jaksanut napsia kuvia. Volumism on pitkään ollut lempparini, muttanyt ehkä alkaa into loppua siihen. Tukka jotenkin aina väsähtää, jos paljon käyttää samaa eikä enää saa samoja kiksejä... Pitää siis löytää uusi lempparishampoo. Kellään suosituksia? Joku tuuheuttava sen täytyisi olla...
Kuva: Loveit.fi
 ps. Viikon himotus: Deborah Lippmanin Candy Shop -kynsilakka*, ööh... ihana???  Löytyy siis Love It -verkkokaupasta. Mulla on taas joku maaninen verkkokauppojen tutkimis -himotus päällä. Tilauksia on tehty suuntaan jos toiseenkin :/ Mitäpä muuta niillä lomarahoilla tekisikään...? Syvä huokaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!