lauantai 15. kesäkuuta 2013

Sinistä kolmella kerrottuna


Gina Tricotin kassalla mukaani löysi tiensä kolme lakkaa. Yksi vain piti ottaa, mutta sininen jotenkin värinä viehätti kovin (taas) ja nappasin sen perustrion (yhteensä siis 9,95 e, kun yksi lakka olisi 3,95 e.. muistaakseni?). Mukaan lähti taas yksi tummansininen (Marine), turkoosi (Azure Blue) ja siniglitterihässäkkä (Sparkling Aqua).



Enhän minä osannut päättää, mitä testaisin ensin, joten testasin kaikkia. Lakkasin kaikki Marinella, vasemman käden nimetöntä lukuunottamatta, johon lätkäisin turkoosia ja sitten kaikkien päälle iiiiiiiiiihanat glitterit. Seriously, aivan ihana siniglitterinen höpsöhässäkkä. (Voinko laittaa kesähäihin Benecosin nudea Sharp Roséta ja siniglitteriä päälle, voinhan? ... en omiini. Obviously. Siis tyyliin tämä, mutta näillä siniglittereillä? Täytyy testata.) Ei tuo glitteri kuviin välity niin sähäkkänä kuin, mitä livenä, mutta testatkaa itse ihmeessä.



Marine ja Azure Blue ovat tosi peittäviä cremejä, yksi kerros riitti, olin aika häikäistynyt tästä peittävyydestä. Mutta lakkasin illalla ja menivät yön aikana aavistuksen ruttuun, joten korjailin toisella kerroksella joitain kynsiä.  Mutta lakkasin varpaankynnet Marinella (ja Sparklingilla) ja toinen isovarpaista on iskeytynyt johonkin ja se on oikeasti aivan musta ja muilla lakoilla on heittämällä kuultanut läpi, mutta Marine peitti sen mustuuden kokonaan! Wohoo. Eli elän sinisillä varpaankynsillä koko kesän, että kynsi uusiutuu alla. (Ja tuosta glitteristä en sano enää muuta kuin, että aivan IHANA.)

ps. Vielä huomiseen asti aikaa tehdä Yvesille huipputilaus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!