perjantai 8. maaliskuuta 2013

Naistenpäivän pikavinkit

Oikein makoisaa naistenpäivää kaikille ihanille, kauniille ja upeille naisille!

Tässä tulee muutama sähköpostiin kolahtanut naistenpäivän vinkki:

Pretty.fi-sivustolla* on naistenpäivän kunniaksi toimituskulut pyöreät 0 euroa kirjälähetyksille koko loppuviikon, kun tilauksen loppusumma on vähintään 20 euroa.

Miltä kuulostaisi vaikka tämä ylisöpö sydämen muotoinen Too Facedin poskipunatrio*? Siis aivan kuolettavan söötti ja ihanat ruusun, korallin ja persikan sävyt.


Myös The Body Shop* tarjoaa aika hyvän edun kaikille naistenpäivänä shoppaileville. Koodilla A3BH7ML2 saa -20% alennusta kaikista tuotteissa, mutta tarjous on voimassa vain tänään 8.3.! (Lisäksi kaupassa on voimassa 1.4. asti etu, jossa kahden kasvotuotteen ostajalle laitetaan paperipuuteria kaupan päälle.)


Koska ihanat vartalovoit ovat aikaa tyyriitä normaalisti, niin kehtaisikohan sellaisen ostaa, jos kerta saa viidesosan hinnasta pois? Miten olisi vaikka vaniljainen vartalovoiduo*?

Ja vielä ylellinen naistenpäivän tilaajalahja Yves Rocherilta* tilaaville: koodilla
ELIXIR79 saa 43,90 euron arvoisen Elixir 7.9 -tehoseerumin kaupan päälle. (Senhän voisi säästää vaikka äitienpäivälahjaksi!) Lisäksihän sivustolla on meikkivoiteet -20% alennuksessa.


Ja ihana tarjous sieltä myös löytyy: 5 suihkugeeliä yhteishintaan 7,50 e*! Itse ainakin diggaan noista suihkugeeleistä älyttömästi (on nytkin käytössä). Ainoa haitta, että kuluvat niin nopeasti :)

Kyllä noilla tarjouksilla naistenpäivä lähtee käyntiin! Ihanaa viikonloppua kaikille ihanille :)

(Kuvat napattu mainituilta sivustoilta.)

3 kommenttia:

  1. Kivoja tarjouksia nettikaupoilla. Noista Yves Rocherin suihkugeeleistä pidän itsekin :) Ihania tuoksuja!

    VastaaPoista
  2. Toi Too Facedin poskipuna on kyllä ylisöpö. Tekis niin mieli tilata, aika suolanen hinta vaan. Tai enpä tiedä, jos kolmella jakaa. :) Onko sinulla tämä? Olisi kiva kuulla arvostelu, tai nähdä se toiminassa.
    Terkuin,
    Inka

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!