keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Kokeilussa - sneak peek

Tällaisista jutuista pitäisi lähiaikoina tulla tarinaa.


Sain Lensstorelta testiin värilliset piilolinssit. Näistä juttua heti, kun olen käynyt kuvat läpi. Voin sanoa, että kokeilu jännitti, koska en ole ikinä käyttänyt piilareita!


Sain blogin kautta testiin myös IdHairin kuivashampoon! Tästä olen todella innoissani, sillä ensimmäinen kerta paljasti, että toisin kuin Klippoteket, niin tämä ei jätä tukkaa valkoiseksi... Testaus jatkuu.


Ja myöskin blogin kautta testiin sain Simple-sarjan ihonhoitosetin. Vaikuttaa minun ailahtelevaiselle iholleni sopivalta sarjalta, mutta testataan nyt ensin!


Ja pitkästä, pitkästä aikaa ostin shampoota ja hoitoainetta kaupasta. Jemmat ovat riittäneet jo vuosia varmaan ja vieläkin siellä on tuotteita, mutta marketista katseeni kohdistui Sunsilkin Volume-sarjan duon. Minulla on ollut superhuono tuuri nyt tukanpesutuotteiden kanssa, kun tämä pipokausi sekoittaa pakkaa eikä mikään aine tunnu tehoavan täsmälleen niin kuin haluaisin. Joten kokeillaanpa näitä.

Palailen siis testitulosten kera mahdollisimman pian.

2 kommenttia:

  1. Nyt alkoi kiinnostaa tuo kuivashampoo! Tälläki hetkellä ruskeessa tukassa taitaa olla Herbinan jäljiltä valkosia länttejä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se on kyllä inhottavaa.. Tuo ei tosiaan kertakokeilun perusteella sellaista tehnyt _yhtään_, mutta tukka oli sen verran puhdas, että pitää vielä kokeilla vähän nuhjaantuneemmalla tukalla muita vaikutuksia :)

      Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!