perjantai 29. maaliskuuta 2013

AquamarineNiin kuin olen jo vähän mainostanutkin, niin sain blogin kautta kokeiluun Lensstorelta värilliset piilolinssit.


Käytän normaalisti silmälaseja eli tarvitsin piilarit vahvuuksilla. Silmissäni on eri vahvuudet, joten sain kummallekin silmälle omat pakettinsa SofLens-linssejä, joissa kummassakin on kahdet linssit sävyssä Aquamarine. Lisäksi sain piilolinsseille kotelon ja nesteen, jolla ne voi puhdistaa ja, jossa niitä säilytetään, jotta pysyvät puhtoisina.

ei linssejä
vasemmalla puolella linssi, oikealla ei mitään


vasemmalla linssi, oikealla ei mitään
kummassakin linssit
Silmäni ovat luonnostaan tuollaiset metsänvihreähköt, mutta Aquamarine-linsseillä saatiin vähän merellisyyttä siihen väriin.

Tämä oli tosiaan ensimmäinen kerta, kun kokeilin linssejä ja hetken kesti ennen kuin osasin ne edes silmiin laittaa. Jotenki se ajatus niiden silmiin tunkemisesta tuntui pahalta, mutta hyvinhän se sitten sujui, kun hogasin homman juonen. Oli jännä fiilis käydä kävelyllä ilman silmälaseja, voisin jopa tottua siihen. Pitää vain opetella meikkaamaan ihan eri tavalla :)

Lensstorella on pääsiäistarjous: koodilla free1303 saa ilmaiset toimituskulut ostaessaan vähintään kaksi linssipakkausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!