torstai 7. maaliskuuta 2013

Keväisen vihreää


Nyt täytyy kyllä sanoa, että tämä uusin Vitaliksen design on lähinnä sydäntäni. Aivan ihana! Tämän kevään Vitalis-design on jälleen Paola Suhosen suunnittelemalla kukkakuviolla koristeltu ja niin ihanan keväisen vihreä, että olen ihan myyty.


Ja koska Vitalis on voiteena itsessäänkin vihreää, niin tämä vaan toimii ihan kybällä mun värisilmään. Tulin tästä purkista jotenkin todella hyvälle tuulelle :) Ja haluaisin muuten samanväriset housut kuin on tuo purkkikin...  

Olen nyt tämän purkin saatuani voidellut ahkerasti aina huulia purkin osuessa näkökenttääni ja kaikkia kuivia kohtia ihollani ja oppipa liki kaksivuotias tyttärenikin jo Vitaliksen saloille, kun availee purkkia ja rasvailee joko äidin poskea tai omaansa :)

Tässä vielä faktaa itse itse voiteesta:

Vitalis sisältää useita hoitavia luonnon vahoja ja öljyjä, kosteutta ihoon tehokkaasti sitovaa glyseriiniä sekä kosteuttavaa sorbitolia. Näiden ominaisuuksiensa takia Vitalis sopii loistavasti koko perheen monitoimituotteeksi. Vitalis hoitaa niin huulet, kynsinauhat, karheat kantapäät kuin auringon polttaman ihonkin. Sitä käytetään myös erilaisten ihottumien hoitoon, vauvasta vaariin. Vitalis-voiteessa on auringonsuojakerroin 2.


Kevään 2013 smaragdinvihreät designrasiat ovat myynnissä päivittäistavaraliikkeissä.

50 ml voiderasia/3,70

Tuote on saatu blogin kautta.

ps. Kyllä, inspiroidun vaihtamaan tuon blogin otsikonkin keväisemmän vihreäksi tämän purkin myötä :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!