sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Halpis-passionia


Koska ihastuin kovasti Rainbow'n White Garden -vartalonkuorintaan, päätin kokeilla myös tätä Pure Passion -scrubia ihan piruuttani. Mälsän tästä tekee tämä purkkimuoto, tykkäsin paljon enemmän White Gardenin tuubimallista, mutta muuten tämäkin kuorinta oli yllättävän hyvä löytö.


Erityisesti tämän superpehmeä koostumus oli ihana. Tosin tuolta purkista tulee helposti kaivettua aivan tarpeeton määrä tavaraa, kun sinne on niin kiva upottaa sormet. Ihon tämä kuori mielestäni oikein hyvin, mutta ehkä tuosta White Gardenista sitten kuitenkin jäi enemmän ne wau-vibat kuin tästä - liekö syynä tuotteen paremmuus vai se, että siinä tuli se Rainbow'n yllätysmomentti kaupan päälle,  kun taas tämän kanssa osasin jo odottaa tuotteen toimivuutta.

In anycase, kyllä minä tätäkin käyttäisin lisää, mutta ällöhkömakean tuoksun ja tämän purkkimallisuuden vuoksi, turvautuisin kuitenkin ensisijaisesti siihen tuubimalliseen White Gardeniin. Joka tapauksessa on helpottavaa tietää, että jos jemmat huutavat tyhjyyttään, niin lähimarketista löytyy hyviä kuorintoja.

6 kommenttia:

 1. Itse en tykännyt tästä yhtään, haisi mun mielestä Fairilta :D Mutta kuorimistehot kyllä hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tuoksu ei ollut paras mahdollinen, mutta muuten ihan jees :)

   Poista
 2. Tartteis kyllä joskus suunnata Prismaan tmv., nykyisin kun tulee käytyä Cittarissa ja sen sellaisissa, niin oon vähän tietämätön mitä kaikkea uusia tuotteita Rainbow on tuonu markkinoille =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Rainbow'lla on kyllä kaikkea yllättävän kivaa. Vielä kun purkit olisivat nätimpiä, mutta ei kai sitä voi noilla hinnoilla vaatia :)

   Poista
 3. Mulla tuli tuosta mieleen juuri tuo purkki, joka ei ulkonäöllään kyllä houkuttele. Mutta toistaalta jos tuote on ok, niin eipä se kovin suuri miinus ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä... Joskus olen vain niin pinnallinen, että mietin, haluanko että ihmiset näkee mun hyllyllä ton näkösiä tuotteita :D

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!