torstai 14. maaliskuuta 2013

Waterproof

Hellurei. Havahduin siihen, että Max Factorin FLE-ripsari waterproofina on ollut käytössä jo pidempään kuin kosmetiikkalaki sallii, mutta vasta nyt se alkoi näyttää kuivumisen merkkejä. Kaivoin siis käyttöön toisen Max Factor -ripsarin...


... nimittäin 2000 Calorien wp-version. Minä siis tarvitsen kipeästi vedenkestävää ripsiväriä, koska tönkköripseni eivät millään pysy taivutettuina vesiliukoisen voimin eivätkä aina edes vedenkestävälläkään. FLEn kanssa homma on toiminut todella hyvin, mutta ikäväkseni täytyi todeta, että tämä 2000 Calorie oli päässyt kuivahtamaan enkä päässyt testaamaan sitä tositoimissa. Siitä ei vain ollut enää mihinkään :( Olin todella surkuna, koska en mielestäni ollut sitä edes avannut aiemmin. Mietinkin, että onko sen koostumus sitten kuivahkoa muutenkin vai mitä häh. Joka tapauksessa se ei tehnyt ripsilleni mitään eikä varsinkaan pitänyt taivutuksia.

Piti siis tilata uusi ripsari.


Tilasin siis Sokoksen verkkokaupasta oikein perusperusripsarin, nimittäin Maybellinen Colossal Volume Expressin wp-version.


 Mutta ei tämäkään nyt saanut ripsiäni ainakaan kertakokeilulla pysymään taivutettuina, vaikka kun nyt ajattelen, niin voipi olla, että taivuttimenikin vetelee viimeisiään... Tämäkin kuitenkin vaikutti koostumukseltaan liian kuivalta... Tällä saa varmasti supererotellut ripset, niinkuin harjastakin näkee, mutta äh... Miksi muutenkaan piti himoita taas jotain uutta, miksei voi pysyä hyväksi todetuissa??

... Siksipä kaupasta tarttui mukaan uusi FLE!


Harmi vain, että tein amatöörimokan ja ostin ruskean ripsarin. Ei mene nyt yhtään putkeen tämä uuden ripsarin metsästys. Noh, eipä tuota värieroa juuri ripsissä huomaa (lasien takaa varsinkaan). Eniten harmittaa se, ettei tämäkään nyt jotenkin toimi halutulla tavalla. Luulen, että vian paikallistaminen siihen perhanan taivuttajaan on nyt oikea ratkaisu, kun tuntuu, etteivät ne ripset taivutuksen jälkeen edes ole niin kaarevat kuin ennen... Vielä kun löytäisi jostain jemma-nimisestä paikasta uusia kumeja siihen taivuttajaan, niin josko sitä sitten jo saisi räpsyripset.

Mutta jos sekään ei toimi, niin mitäs arvon neidit suosittelette? Millä vedenkestävällä ripsarilla taivutukset pysyisivät takuuvarmasti?

1 kommentti:

  1. En valitettavasti osaa ottaa kantaa taivutuksiin, mut ite oon hurahtanu tohon uuteen Max Factorin Clump Defy- ripsariin. :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!