keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Over and out

Jotain random loppuneita.


Perinteinen Yves Rocherin suihkugeeli, tuoksuna Polynesian gardenia*. Luulin pitkään, että käytin Floridan appelsiinia ja vasta kun kaivoin sen jemmoistani tämän loputtua, tajusin erheeni. Ja hyvä, että tajusin, koska en voinut ymmärtää, miksi appelsiini tuoksuu näin kummalle :) Tämä ei ollut tämän Rocherin Jardins du Monde -suihkugeelisarjan suosikkejani - todellakaan, mutta kuitekin ihan fine. Peruskauraa siinä mielessä, että koostumus pirun jees, mutta sitä vaan tulee töräyteltyä tuolta aina ihan liikaa.


Tämän tuotteen olen voinut saada blogin kautta, en muista tarkkaan, siitä on aikaa, mutta oletetaan niin. Joka tapauksessa kyseessä on The Body Shopin duo-vartalovoi, tuoksuna Floral Acai*. Tämäkään ei pistävyytensä vuoksi ollut todellakaan mikään lempparituoksu, mikä harmitti kovin, kun itse tuote oli tosi kiva.


Tuotteessa on siis jämäkämpää, paksumpaa voidetta superkuiville ihoalueille ja juoksevampaa, ohempaa voidetta normialueille. Tykkäsin kovasti kummastakin puolesta  ja levittelinkin niitä vähän, miten sattuu. Ehkä tykkäsin jopa enemmän tuosta paksummasta voiteesta ja se pehmittikin hyvin  aristavia, kuivia alueita. Valitettavasti tuo tuoksu vaan tökki.

  

Cutrinin Greenism-sarjan loppunut trio ei aiheuttanut mitään sydämentykytyksiä. Niin kuin olen useasti sanonut, niin tämä pipokausi ei tee palveluksia tukalleni. Tukka on ollut likainen koko ajan  eikä mikään tukkatuote tee ihmeitä...


... eikä niitä aiheuttaneet myöskään Cutrinin Moisturism-tuotteet.


Ja kaikista vähiten innostusta aiheutti Nivean Volume Sensation -hoitoainevaahto, joka hauskasta ideasta huolimatta ei tehnyt tukalle mitään. Melkein toimi paremmin sheivausvaahtona. Melkein.Wellan Colour Leave-in Balm suihkutettiin vihdoin loppuun. Tästä lisää tässä postauksessa.

Huh huh, eipä tosiaan ole mitään sanottavaa, öö, mistään... Loppuneita tuotteita on vissiin enempikin, mutta kerään ne toiseen postaukseen.

2 kommenttia:

  1. Mä käytin ennen noita Yvesin suihkugeelejä, mut sit meni hermot ku kynnet repes aina ku yritti avata niitä.

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!