torstai 27. syyskuuta 2012

Tuhoja


Sokoksella alkoivat 3+1 -päivät ja Emotionista tarttui mukaan pari pulloa paljon kehuttua Klippoteketin kuivashampoota*, kun sitä kerrankin oli jossain alejen aikaan saatavilla. Ja minähän olen tosiaan siitä harvinainen bloggari, etten ole tätä vielä edes testannut. Joten jee. Kohta olen astetta sivistyneempi. Huomatkaa, miten varma olen tuotteen toimivuudesta, kun ostin heti samointein kaksi putelia.


Überparhain silmämeikinpoistoaine eli Lancômen Bi-Facil* oli tarjouksessa myös. 200 millin jumbopullo maksoi 35,90 e, mikä oli huima ale, koska normihinta tälle isolle pullolle on vajaa 60 e. Koska tämä on ainut silmämeikinpoistoaine, joka ei saa silmiäni ajankaan myötä punoittamaan, niin tämän lähtö mukaan oli selviö. Vaikka suunnitelmissa kyllä oli kokeilla Yvesin silmämeikinpoistoaineita. Noh, kaipa niitä ehtii :)

Sokoksen 3+1 -päivät* kestävät sunnuntaihin asti ja siihen asti on verkkokaupassa ilmaiset toimituskulut. Joten jos ei jaksa lähteä ruuhkailemaan paikan päälle, niin postikusti tuo kyllä tavarat.


Hennesin tilauksen yhteydessä tilailin myös kynsilakkapaketin. Neljä syksyistä sävyä ja mattalakka. Mattalakkaa ehdin jo kokeilla ja ei mikään erityisen uskottava mattaus. Ei sellainen ihana, vähän röpelöinen mattaus, vaan lähinnä sellainen samea pinta vain.


Oi, ja ostin muuten vartalonkuorinnan Prismasta, kun hogasin, että moinen tuoteryhmä on jemmoista laisin loppu. Söötti puteli sekoitti pään enkä edes hogannut, että kyse oli Rainbow'n kuorinnasta ennen kuin kotona. Mutta ei nimi kosmetiikkatuotetta pahenna, joten toivon tämän ajavan tehtävänsä.

2 kommenttia:

  1. Itse oon ainaki tykänny Yvesin silmämeikkiputsarista, eikä ainakaan meikäläisen herkkiä silmiä kirvelly. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä varmaan seuraavassa tilauksessa lähteekin sieltä silmämeikinputsari mukaan, sen verran kiinnostaa kokeilla :)

      Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!