perjantai 21. syyskuuta 2012

Blue My Mind ja Jo Is In The House

Pitkästä aikaa ihan ostoksiakin. Jopa huimat kaksi kynsilakkaa tuli ostettua taannoisella Hennesin reissulla.


Siinäpä ne. Sinisen Blue My Mind -lakan ostin, koska se oli lähimpänä sitä royal blue-meininkiä, mitä olen viime aikoina himoinnut, joskin se on huomattavasti vaaleampi kuin se aivan täydellinen sininen, jonka haluaisin. Mutta close enough, menee tähän ensi hätään. Toinen ostamani lakka olikin sitten aikamoinen glitterpommi, sävynimeltään Jo Is In The House.


Tämä oli pakko ostaa, koska liikkeen valaistus mahdollisti näkemään lakan koko potentiaalin. Sehän piru vie loistaa kaikissa sateenkaaren väreissä.


Pitihän nämä myös testaa heti. Blue My Mind on ihana. Peittävä oikeastaan jo yhdellä kerroksella ja sävynä sellainen, että tekee mieli tuijotella kynsiä jatkuvasti. Kynnet ovat eripituisia, kun en ole vielä päässyt sopuun itseni kanssa siitä, että ne pitäisi leikata/viilata samanpituisiksi.. Ehkä joku päivä. Näköjään on etusormeen ehtinyt tulla jo kolhu, mutta se ei haittaa, koska...... testasin sitten vielä glitteriä päälle. Jo Is In The House on ehkä vieläkin ihanampi ja jo yhdellä kerroksella glitteriä tulee runsaasti. Ja mikä parasta, se oikeasti on yhtä mageen näköistä kuin pullossakin. Kuviin ei tietenkään toistu yhtä hienona, joten joudutte luottamaan sanaani :) Ja sitten vielä, kun saisi jonkun lähtemään ulos viikonloppuna, niin bilekynnet saisivat tarkoituksenkin :/

edit. Lisäsin glittereitä vielä toisen kerroksen ja ei morjens! Päivänvalossa perushopeisena näyttäytyvät glitterit alkavat illan tullen ja valaistuksen muuttuessa kihelmöimään niin monessa eri värissä, ettei mitään rajaa. Tämä glitterilakka hilasi itsensä nyt top 1 -listalle :) Pitää vissiin hakea jemmakappale Hennesistä, niin kovaan käyttöön tämä tulee pääsemään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!