maanantai 10. syyskuuta 2012

Smooth Body x 3

Minulta loppui lyhyen ajan sisään peräti kolme vartalon kosteutukseen tarkoitettua tuotetta. Aikamoinen saavutus. Jotenkin tuntuu, että tämä uusi single ladyn status on tuonut uutta puhtia kauneuden-/ihon-/vartalonhoitoon, pitkässä suhteessa ja etenkin lapsen synnyttyä sitä tosiaan saattaa vähän luovuttaa näissä jutuissa... Näin ei tietenkään pitäisi tai saisi olla, mutta tunnustetaan se nyt heti, että näin kävi. Hups. Mutta niihin tuotteisiin...

Ensinnäkin tämä ihanaihanaihana Blissin Lemon + Sage Body Butter koki loppunsa, kun innostuin läträilemään. Tätä hehkutinkin jo täällä.


Tämä The Body Shopilta saamani Chocomania -vartalovoide oli käytössä jo viime talvena, mutta kun väliin tuli monta testattavaa ja kesäisemmän tuoksun omaavaa voidetta, niin tämä jäi vähemmälle käytölle, joskin oli kuitenkin jossain määrin käytössä koko ajan. Nyt kuitenkin loppui tämäkin. Hehkutukset löytyvät täältä. Tykkäsin kovasti.Mutta kolmas loppunut ei olekaan vielä ollut esittelyssä. Sekin tulee The Body Shopin valikoimista ja on majaillut kaapissa jo pari vuotta (?). Kyseessä on Lemon Body Butter ja muiden sitruunatuotteiden stoorit löytyvät muuten täältä.

Olin tosi ihastunut sitruunakuorintaan, mutta tämä vei melkein voiton ihanuudessaan jo siitäkin. Bodarin vartalovoit ovat kauttaaltaan huippuja, mutta tämä kyllä vei sydämeni. Vaikkei sitruuna ole yleensä tuoksuna minua kaikista miellyttävin, niin tässä sitruunasarjassa tuoksu on kyllä juurikin niin nappiin kuin vain voi olla. Aivan mahtituoksu. Lisäksi vartalovoin koostumus on niin pehmentävää, sileyttävää, kosteuttavaa ja täyteläistä kuin vain mahdollista. Siis aivan huipputuote. Iho vaan tuli sileäksi ja oli sitä pitkään. Ehkä ainut kritiikki tuleekin siitä, että jos lotrasi ihan huolella, niin imeytyminen kesti, mutta en antanut sen häiritä, kun illalla suihkun jälkeen voitelin itseäni. 10 pistettä ja laitetaan se kuuluisa papukaijamerkkikin tälle tuotteelle.

Tosi kriittistä tämä minun arvostelu, kun kaikki tuotteet ovat ihQuDaa, mutta ei voi mitään. Osui hyviä tuotteita tällä kertaa... Mikäs sen parempaa.

1 kommentti:

  1. Sweet lemon body butter on ihana. Oletko kokeillut Laveran vartalovoiteita? Ovat minun ehdottomia suosikkejani, esim. Orange feeling -vartalovoide on hyvän tuoksuinen ja voide on muutenkin hyvä.

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!