maanantai 24. syyskuuta 2012

Buzzaus: Air Wick

Varoituksen sana: seuraava postaus ei liity millään lailla kosmetiikkaan, mutta asunnon viihtyisyyden kannalta tämä on erittäin mielekäs postaus. Ja huom. en ole aiemmin intoillut juurikaan esimerkiksi sisustuksesta tai muusta sellaisesta, mutta nyt kun on oikeasti oma koti, jonka saa laittaa ihan miten haluaa, niin fiilis on ihan erilainen. Tästä syystä saatan joskus erehtyä aiheesta.

Midnight Blackberry & Vanilla Silk / Cool Linen & White Lilac

Mutta asiaan. Saan silloin tällöin Buzadorilta paketteja, jotka sisältävät siis jonkunlaisen tuotteen itselle ja monta kavereille/ystäville/tuttaville jaettavaksi. Tällä kertaa sain (ja siis innosta puhkuen tähän kampanjaan ilmoitin itseni) Air Wickin tuoksutikkuja, joita paljon myös telkkarissa nyt mainostetaan.


Tuoksutikkujen idea on aika simppeli. Puteli sisältää tuoksuvaa ainetta ja sinne törkätään noita tikkuja. Mitä enemmän tikkuja, sitä voimakkaampi tuoksu asuntoon leviää. Jo nuo kaksi tikkua riittivät suht voimakkaaseen tuoksuun olohuoneessa, joten pienempään tilaan (esim. kylpyhuoneeseen) voi riittää yksikin.

Kahdesta saamastani tuoksusta Cool Linen & White Lilac on puhtaan pyykin tuoksuinen, aivan ihana ja Midnight Blackberry & Vanilla Silk on voimakkaampi ja aivan yhtä ihana, koska diggaan vaniljan tuoksusta muutenkin. Mutta myös tuo mustaherukka siinä selvästi tuoksuu.

Alunperin en ajatellut buzzailla näistä blogin puolella, mutta ihastuin tähän ideaan vaan tosi kovaa. Joskus meinaan tuntuu siltä, kun on ollu päivän pois kotoa, niin kotiin tullessa haisee jotenkin ummehtuneelta. Pidän harvoin ikkunoita auki (lapsen takia), joten johtuisikohan siitä. Ynnä kaikki muut keittiön ruoanjämät sun muut voi haista kämpässä eikä sitä itse huomaa, kun siellä koko ajan hengaa. Nyt on joka tapauksessa ihanaa tulla kotiin, kun vastassa on suloisia, naisellisia tuoksuja :)

Pullot myös näyttävät hauskoilta, ihan sisustuselementeistä käyvät mielestäni.

Mitä mieltä olette ideasta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!