perjantai 7. syyskuuta 2012

Police To Be [Woman]


Minulta tiedusteltiin halukkuutta testata Valkoisen Ristin maahantuomaa Policen uutta naistentuoksua. Tuoksupostaukset ovat usein tylsiä ja mietinkin, onko ns. järkeä ottaa kokeiluun tuotetta, josta lukijat eivät postauksen perusteella saa välttämättä hirveästi irti - tuoksujen kuvailu kun on vaikeaa ja makuja on niin monenlaisia. Lisäksi omistan kymmeniä tuoksuja, joten senkään takia en tarvitsisi yhtään enempää. Päätin kuitenkin, että uutiskynnys ylittyi tarpeeksi tämän tuoksun kohdalla, että jo sen takia on hyvä vinkata, että hei, tällaistakin saa. Ja nimenomaan siksi, että tätä Policen uutuustuoksua löytää ihan Prismoista ja Tokmanneista ja tykkään postailla nimenomaan kaikista edullisimmista jutuista.


Eli maailmalla menestynyt Police To Be -miestentuoksu on nyt saanut seurakseen Police To Be [Woman] -tuoksun, joka Pohjoismaista ensimmäisenä lanseerataan Suomessa. Koruista ja selektiivisistä lifestyle-tuotteista tuttu pääkallosymboli seurasi mukana myös tähän tuoksuun ja tuloksena on naisille hyvin istuva, tyttömäisesti rokahtava pinkki pääkallopullo. Ja tästä pullosta tykkään koko tuoksussa eniten. Olen piilottanut suurimman osan tuoksuistani kaappiin jemmaan, mutta tämän jätin tietoisesti esille, koska tämä on niin erilainen kuin kaikki muut perustuoksupullot.


Entä tuoksu sitten? Ensinuuhkauksen sain jo pakkausta avatessani ja täytyy tunnustaa, että ajattelin heti, että tuoksu ei ole minua varten. Ensi-inhoni laimeni kuitenkin tuoksua kunnolla suihkauttaessani, mutta ihan ominta itseäni tämä tuoksu ei siltikään ole. Käytin tätä toki ihan töissäkin siitä stressaamatta eli tuoksu ei ole todellakaan paha, mutta omaan nenääni kaapistani löytyy kivempiakin (makeampia?). Koska tuoksuja on todella vaikea kuvailla, kerron siis, mitä tällä tuoksulla on haettu.

Avaustuoksun kerrotaan olevan raikas ja pirskahteleva. Se on sekoitus hedelmiä, kuten klementiiniä ja limeä, joihin sitten sekoittuu myös Granny Smith -omena. Ehkä tämä onkin se juttu, joka ei vetoa minuun. En tykkää omenasiideristä ja omenaisista alkoholijuomista minulla on huonot kokemukset. Ehkä jotenkin se omppu ja muut kirpeät hedelmät sieltä osuvat omaan nenääni jotenkin väärin, itse kun tykkään enemmän makeista tuoksuista. Sydäntuoksusta löytyy sitten esim. freesiaa ja sokerista karkkia, minkä jo pitäisi minuakin miellyttää. Pohjatuoksusta puolestaan myskiä ja jalopuita.

Sanoisin, että tuo kirpeähkö avaustuoksu on se, joka itselleni ei kolahda. Tuoksun kehittyessä se muuttuu omaan nenääni sopivammaksi enkä pistänyt yhtään pahakseni, kun uusi huivini tuoksui tältä pääkallotuoksulta
työpäivän päätteeksi. Mietiskelin myös, että muistuttaakohan tuoksu jotain muuta aiemmin käyttämääni tuoksua, johon olisin sittemmin kyllästynyt ja johtuuko tämä tuoksun kolahtamattomuus siitä - on meinaan sen verran tutun oloinen tämä tuoksu.Pullon mukana tuli tuollainen klipsi, jolla suuttimen saa lukkoon, jotta pulloa on helppo kuljettaa laukussakin eivätkä nesteet valu pitkin ja poikin. Erittäin kätevää. Tiedotteen kuvassa tuossa ketjussa roikkui vielä muutama minipääkallo, mutta minulla ei kyllä niitä ole - kuten varmaan huomaatte :) Ja sen vielä sanon, että laukussa kuljettamista varten tuo pullon muoto ja koko ovat erittäin ideaaleja, joten siitä plussaa.

Mitä mieltä olette pullon ulkonäöstä? Kolahtaako vai ei? Aiotteko käydä haistelemassa tätä Prismassa?

40 millin pääkallopullon hinta on 26 e, Prismat & Tokmannit.

4 kommenttia:

 1. Oi hitsiläinen miten makea pullo !!!!
  Mun on varmaan pakko käydä nuuhkimassa tätä tuoksua, jospa se tännekin olisi jo rantautunut...
  Kuvaus tuoksusta kuulostaa kyllä hyvältä, joten senkin takia haluan tuon nuuhkia :D.
  Tänne siis kolahti ja lujaa kolahtikin!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pullo on kyllä übermakea :) Tosi erilainen verrattuna peruspäteviin tuoksupulloihin.. Käypä nuuhkimassa ja tule sitten kertomaan, oliko sun mielestä nanna tuoksu :)

   Poista
 2. Aika hauska pullo! Pitääkin käydä nuuhkimassa!

  Apua, eihän tuoksupostaukset mitään tylsiä ole! :D itse ainakin tykkään lukea hajuvesistä! Ja tykkään myös kirjoittaa niistä, kamalaa jos tämä on joku yleinen käsitys, että ne on tylsiä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, toivottavasti en aiheuttanut nyt traumoja! Siis lähinnä hain takaa vain sitä, että tuoksuja on vaikea kuvailla, niin että se selittyisi hyvin ruudun toisellekin puolelle :)

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!