keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Face Bliss

No niin, vihdoin sain loput Blissin tuotteet esittelyyn. Eli nassun puhdistukseen tarkoitettuja tuotteita luvassa tässä postauksessa. Ja näitähän muuten myyvät Kicksit, mutta itse sain nämä blogin kautta.



Ensinnäkin tämä kuoriva puhdistusaine, Faboulous Foaming Face Wash, oli ihan huippua. Rakastan kaikkea kuorivaa ja, jos tuote on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu, niin aina parempi. Tässä oli runsaasti rakeita, jotka tuntuivat tehokkailta, mutta kuitenkin suht hellävaraisilta. Aine tuntui puhdistavan naaman hyvin ja fiilis oli raikas jälkikäteen. Ja pumppupullosta plussaa. Tykkäsin tästä ihan sikana ja haluan ehdottomasti tätä lisää. Tuoksu oli ihan älyttömän hyvä.




Toinen tuote esittelyssä onkin sitten naamio, Oxygen Instant Energizing Mask, tosi jännällä koostumuksella. Tämä siis vaahtoaa kasvoille levitettäessä ja katoaa sitten, jos antaa niin kauan olla. Tosin kolmen minuutin vaikutusajasta tässä muistaakseni puhutaan eikä se aina siihen mennessä ole nassusta mystisesti hävinnyt. Mutta iho on tämän jälkeen freesi ja puhdas, todellakin siis virkistää väsähtänyttä ihoa. Tykkäsin tästäkin kovin ja tätä on onneksi rutkasti vielä jäljellä. Ihan mahtituote krapula-aamuille.



Ja hassu juttu oli, kun luin tässä joku aika sitten Jane Greenin kirjaa ja bongasin sieltä Blissiin liittyvän lauseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!