torstai 30. kesäkuuta 2011

Sokoksen kosmetiikka-ale!!

Oho, lukijat vaan lisääntyvät, vaikka tämä rouva mammalomailee, univajeilee ja koomailee. No, mikäs sen hauskempaa!

Tässä kotona ollessa on se huono puoli, että tosi harvoin tulee lähdettyä mihinkään eli meikin käyttö on minimissään. Jo mainittujen tuotteiden lisäksi en ole juuri muuta käyttänyt. Joskus ihan huulikiiltoa, mutta esimerkiksi ripsaria tai luomiväriä en varmaan kertaakaan. Se on harmi, koska tuolla ne meikit sitten lojuvat käyttämättöminä ja ripsarithan kun eivät kauaa vanhene.

Tämä siis syynä myös sille, miksi harmittaa joka kerta, kun postilaatikkoon tai sähköpostiin kilahtelee kivoja kosmetiikkatarjouksia. Nyt esimerkiksi postikusti kiusasi minua Sokoksen/Sokos Emotionin tarjouksilla, joista ajattelin nyt sitten teille vinkata kivoimmat, kun en itse niitä kuitenkaan pääse hyödyntämään. Tarjoukset ovat voimassa heinäkuun loppuun.


Heti kannesta silmään ponkaisivat Lumenen Wild Rose -huulikiillot, jotka ovat yksiä lempparikiilloistani. Normihinta 9,90 e, nyt 6,90 e, kannattaa siis pari käydä ostamassa.


Tigin tuotteisiin en ole juuri tutustunut, mutta jos niistä tykkää, niin alennus olisi nyt aika roima. Tuotteet saatavana Sokos- ja Sokos Emotion -kampaamoista.


 Kesään sopisi Lumenen Vitamin C+ Heleyttävä päivävoide, jonka saisi hintaan 15,90 e ja siinä on näköjään 50 % extravoidetta. Mitähän tuo tarkoittaa, että tuotteen arvo olisi 26,85 e, kun muissa lukee pelkkä normihinta...?


L'Oréal Paris'n tuotteet houkuttelevat jo väreillään.


Goshia hehkutin erityisesti blogini alussa jatkuvasti ja edelleen liputan merkin puolesta. Nyt saisi ihania Gosh-tuotteita vielä edullisestikin. Luomiväreissä ihan huima ale, esim. neljän värin paletit saisi hintaan 5,50 e, kun normihinta on 14,50 e!! Tuo alin paletti on oman varastoni käytetyimpiä. Sopii kesään ja talveen. Lisäksi suosittelisin noita vedenkestäviä luomiväripuikkoja, joilla on helppo pohjustaa silmämeikki. Ale-hinta 4,50 e, kun normihinta kympin tuntumassa.


Lisäksi Goshin ihanat kynsilakat  huimaan hintaan 3,50 e, kun normihinta 8,50 e.


Itse haaveilisin nyt jostain kunnon peiteaineesta ja tuo Maybellinen versio sopisi minulle. Yhteen aikaan Maybellinen peitepuikkozydeemi oli ainoa, jota käytin. Huimaa alea ei tuossa kuitenkaan ole, kun normihinta on 11,40 e ja nyt hinta 9,50 e.


We Care Icon -merkkiin kannattaa tutustua... Jos ei ole jo tutustunut :)


Uudistuneet Sunsilk-tuotteet kiehtovat minua kovasti... Ja mieli tekisi kokeilla. Purkit ovat paljon aikaisempaa houkuttelevammat.


Wellaflexit ovat myös jees.


Klippoteketin kehuttua kuivasampoota tekisi mieli todellakin kokeilla ja ehkä noita muitakin Klippoteket-tuotteita.


Uuuh, näitä suosittelen. Cutrinin Ism-puteleista parhaita ovat Volumisim-tuotteet (kuvassa Colorismit), jotka vihreissä purkeissaan ovat lemppareitani. Tuuheuttavat tukkaan ja ovat todellakin suosikkejani! Nyt kaapissa panttaan yhtä Volumism-sampoota, kun en henno käyttää.. Vaikka kai se käytettäväksi on tarkoitettu. 950 millin jättipurkit 19,90 e/kpl. Normihinta 27,80 e. Ja kahden purkin ostajalle minisuoristusrauta kaupan päälle.


Ja nyt pitää mainita tuo neuletakki. Pidän kovasti tuollaisista napittomista lerpukkeista ja tuo turkoosi olisi ihana kesäneule. Aika roima ale, kun oikea hinta 69,95 e ja nyt tuon ihanuuden saisi hintaan 39,95 e.

 
Epilaattoria haluaisin myös kokeilla.


Ja jos Ism-sarjasta haluaisi kokeilla värjättyjen hiusten tuotteita, niin Colorismien matkakokoiset versiot olisivat myös tarjolla. Lisäbonuksena Choozism-hiuskiinteen matkakoko kahden matkakokoisen Cutrin- tuotteen ostajalle.

Miellyttikö mikään? Oletteko käyneet Sokoksen alessa? Mitä ostitte? Kertokaa!!

Ja epäonnekseni alehan on myös netissä... Eli tuotteet voi myös tilata kotiin. O-ou... Jos haluaa ensin lukaista kuvaston läpi, niin se löytyy täältä! Ja Sokoksen kosmetiikka täältä!

5 kommenttia:

  1. Kävin Sokoksen alessa ja löysin Goshin legendaarisen Rainbow -lakan alekorista hintaan 3.50 (: Kyllä oli tämä opiskelijatyttö ikionnellinen! Normaalisti en maksaisi yhdestä lakasta noinkaan paljoa mutta teimpä tämän kohdalla poikkeuksen...

    VastaaPoista
  2. Ine: Oih, Rainbow on yksi ehdottomia lempparilakkojani!!!! Onneksi olkoon sen bongauksesta! Täytyypä itsenikin taas laittaa sitä kynsiin ennen kuin menee huonoksi.. On se niin ihana lakka <3

    VastaaPoista
  3. Ostin Natural Coden huulipunan Cristal Peach, jota olen oglaillut jo pitkään, vaikka eihän se normaalistikaan olisi kallis. Nuo Goshin luomivärit olisivat kiinnostaneet myös, mutta mies ei jaksanut odotella... ehkä menen uudestaan yksin :)

    VastaaPoista
  4. Itse kävin alennusmyynneissä tänään, mutta sokkarilta en napannut mukaan muuta kuin 4R:n Repair- jätettävän hoitoaineen. Kynsilakkoja, luomivärejä sun muuta värikosmetiikkaa olen hyvin huono käyttämään, käytä korkeintaan muutaman kerran vuodessa luomiväriä, kynsilakkaa hiukan useammin :)

    - Hannavee
    http://likoorikahvi.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: Joo, miehen kanssa ei kannata Goshin osastolle mennä. Siellä kestää! :)

    Hannaavee: Tukka hyvin, kaikki hyvin ;)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!