lauantai 30. marraskuuta 2013

Kolmen minuutin krapulan parantaja

Voih, nyt se on loppu!


Blissin Triple Oxygen Instant Energizing Mask on juuri sitä, mitä nimi lupaa. Jos tiedätte sen tunteen, kun heräätte krapulassa lauantaina klo 16 ja parin tunnin päästä pitäisi jo olla huitelemassa jossain kaverin kissanristiäisissä, mutta olo ei ole sen mukainen, niin tämä on tuote teille :) 

Ensinnäkin tämä freesaa naaman siihen kuntoon, että meikki levittyy hyvin eikä nassussa tunnu sitä tunkkaisen turvonnutta krapulapöhötystä, jota mikään meikki ei paranna.

Toisekseen tämä on nopea! Kolmessa minuutissa naamio todellakin tekee tehtävänsä ja mikä parasta, koostumus on helposti huuhdeltavaa vaahtoa. Tiedätte varmaan savinaamioita kasvoilta huuhdelleena, että a) siinä menee iäisyys ja b) sitä löytyy vielä seuraavanakin päivänä jostain korvan juuresta. Mutta tämä Bliss on toista maata. Sain tämän jo viime vuonna blogin kautta (alkuperäinen postaus täällä), mutta olen säästellyt noita loppuja juuri niitä pahimpia aamuja varten.

Mutta nyt se on loppu. Täytyy ehkä napata uusi naamio kassan kautta, kun satun kävelemään seuraavan kerran Kicksin ohi (mitä ei valitettavasti muuten kovin usein tapahdu).

Ps. Kuva otettu laiskuuden puutteessa iPadilla ja oikeastaan liki koko postaus muutenkin näpytelty ajan säästämiseksi ja postauksen todella aikaansaamiseksi tällä uudella lelulla :) Jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!