tiistai 19. marraskuuta 2013

Hemmottelutilaus

Yvesin tilaus tuli. Tällaista tällä kertaa:

Yvesillähän oli se kamppis, että ensimmäisen ostoskoriin laitetun tuotteen sai ilmaiseksi ja oma valintani oli lopulta tämä itämainen kuorinta-aine*. Turhan hankalan oloinen purkki suihkuseuralaiseksi, mutta toivotaan, että on sitäkin parempaa tavaraa sisällä :) Sisältää arganöljyä, joten kovat on odotukset!


Perinteinen suihkugeelisatsi, nämä kuuluvat olennaisena osana Yvesin tilauksia. Nuo pienet ovat siitä hyviä, ettei niihin ehdi kyllästyä eli eivät ole turhan suurikokoisia :) Eli tällä kertaa tilasin uutuustuote vadelma-kaakaon*, Laosin violetin riisin*, Organic Argan Oilin* sekä Guatemalan macadamiapähkinät*, aika herkullisen kuuloinen satsi, eikö? :)


Vanilla Gold -sarjasta tilasin pikkujoulukauteen sopivan kullanhohtoisen vartaloemulsion*. Minä vaan rakastan vaniljantuoksua! Hiuksien hyväksi puolestani ajattelin kokeilla 3 in 1 -shampoota*, joka lupaa kutreille kiiltoa, kammattavuutta ja tuuheutta. Kasvoille tilasin jo hyväksi havaitun superpuhdistavan, hellävaraisesti kuorivan puhdistusgeelin*. Edellinen purkki on liki lopussa, joten siitä pian juttua. Tämä on siitä kiva tuote, että tuntuu tosiaan puhdistavan nassun, joten huipputuote etenkin iltaan. Mutta toisaalta supervirkistävä myös aamuun!


Pure System -sarjasta tilasin jälleen kerran tämän tuplapakkauksen*, jossa on puhdistavat naamiot kahteen käyttökertaan.


Tykästyin Yvesin vaniljaiseen huulirasvaan, jota olen ahkerasti huulille sutinut. Pehmentää huulia ihanasti, joten ajattelin kokeilla tätä shea butter -versiota*. Kajalin tilaan joka kerralla, mutta ajattelin nyt mustan sijaan testata tuon yönsinisen*, kun niitä mustia on joka laukun pohjalla.


En yleensä perusta näistä minikokoisia tuotteita sisältävistä tilaajalahjoista, mutta jostain syystä päädyin tähän vaihtoehtoon tällä kertaa. Tuohon huulikiiltoon olen jo aivan rakastunut.

Toinen tilaajalahja oli tällainen meikkipakki, jota luulin kyllä suuremmaksi, mutta tämähän on aivan pikkiriikkinen! Täytin sen jo koruilla ja siistiytyipä eteisen lipaston päällinen melkoisesti :)

4 kommenttia:

 1. Itämaisesta kuorinta-aineesta olis kiva kuulla kokemuksia. Se on houkutellut muakin jo pidemmän aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerron heti, kun on testattu :) On kyllä houkuttelevan oloinen tuote!

   Poista
 2. Muakin houkuttaa tuo kaakao-vadelma suihkugeeli, nuo kaakao-tuotteet on varmaan suosittuja tänä jouluna.

  Tuo pakki näyttääkin kivalta korurasiaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mua houkuttelis jo muutkin kaakakojutut :) Joo, tykkään tosta pakista koko ajan enemmän. Tohon pääliosaan sopi kaikki pikkuiset korvakorut hyvin ja alaosaan kaulakorut.

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!