torstai 28. marraskuuta 2013

Lip Lover -ylläri

Hellureiiii... Miten voikaan taas olla niin vaikea saada mitään aikaiseksi täällä blogin puolella, vaikka kuviakin on valoisan viikonlopun aikaan otettu varastoon tulevista jutun juureksista...  Ostin jopa iPadinkin 30% siitä syystä, että tulisi useammin näpyteltyä edes tekstejä valmiiksi Bloggeriin.

Ehkä voisin aloittaa kevyesti ja vilauttaa yhden kivan jutun, joka tuli yllärinä postissa. Jos tästä olisi jotain inspiraatiota vaikkapa jonkun ystävän joululahjaidiksen muodossa, kun tämän voi sujauttaa vaikkapa postilaatikkoon kauempana asuvan ystävän iloksi. Sain siis yllärinä Valkoiselta Ristiltä tällaisen lahjapakkauksen, johon kuuluu tuo ihana Lip Lover -kiillon marjaisampi versio sekä sitten söötti IvanaHelsingin kukkaro. (Kiillosta juttua täällä.)

Ensin mietin, etten tee tuolla kukkarolla mitään, mutta taidanpa sittenkin tehdä. Se saattaisi nimittäin olla aika passeli ratkaisu joka laukun pohjalla seilaaviin meikkikyniin ja kiiltoihin ynnä muihin sekalaisiin meikkeihin.

Jos oikeasti tajuaisin säilyttää sekameikkejä tuollaisessa pussukassa, niin olisi aika tosi helppoa vain siirtää sitä pussukkaa laukun vaihdon yhteydessä laukusta toiseen, sen sijaan, että puolet meikeistä jää aina sinne edelliseen laukkuun. Ei tuohon pussukkaan paljon mahdu, täydellisempi se olisi vaikka sekalaisille hiluille, mutta kun fakta on myös se, ettei siellä laukussa tarttisi olla kuin max. kaksi kiiltoa ja puuteri.

Sain muuten toisenkin yllätyspaketin postissa, mutta siitä myöhemmin, oli jo saavutus, että sain näpyteltyä näinkään pitkään. Illat nimittäin menevät yleensä kaavalla lapsen kanssa kotiin, ruokaa, Pikku Kakkosta, palapelejä (aika monta kertaa uudestaan ja uudestaan), iltapala, lapsi nukkumaan, suihku, Salkkarit nauhalta ja nukkumaan. Tämä pimeys on vaan niin masentavaa...

Mutta täytyy sanoa, että olen superiloinen tästä uudesta itselleni ostamasta joululahjastani eli iPad Airistani. Jotenkin vapauttavaa se, miten helppo tämä on läppäriin verrattuna. Tilasin tämän* (paitsi, että omani ei ole tuo cellular-versio... Aika haipakkaa ovat loppuneet nää perusperusmallit) Stockalta, oli ilmaiset postikulut (17.12. asti) ja viikossa paketti ilmaantui pakettiautomaattiin (pktautomaatit ovat muuten ihania! Niin käteviä postissa jonottamiseen verrattuna!) ja parasta on se, että tämä oli heti käyttövalmis. Olen jo myyty. Ärsyttävää vaan, että noita suojakansia ei ollut monessa värissä, kun tilasin ja nyt niitä olisi. Ja mulla on musta. Ja tuolla olisi esim. vaaleanpunainen*, että...

Postauksessa esitelty tuotelahja saatu blogin kautta Valkoiselta Ristiltä.

1 kommentti:

  1. Minulla on tuollainen pussukka juurikin laukussa keräämässä kaikki avaimet ja kuulokkeet ja kynsiviilat sun muut, jotka tuntuu aina hautautuvan sinne pohjimmaiseksi! :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!