perjantai 3. toukokuuta 2013

Täydellinen varjostusväri


Siinä se on. NYXin poskipuna sävyssä Taupe. Täydellisin varjostusväri ikinä. Siis ikinä.

Olin jo pitkään tarttunut mihin tahansa aurinkopuuterin tapaiseen, joka käteen laatikoista osui, mutta tiedostin itsekin, että kaikissa oli jotain auttamattomasti vialla. Joko ne olivat hohtavia tai liian oransseja tai mitä ikinä, mutta tämä NYXin lahja maailmalle ei ole tippaakaan oranssiin tai punaiseen päin, ennemminkin täydellisen viileä harmaanruskea ja se on tarpeeksi matta, että sopii varjostuksiin. Siis yksinkertaisesti ihan super. Sävy on vaan just eikä melkein sitä, mitä pitääkin. Uskon, että sopii kyllä kenen tahansa iholle.

Omani tilasin Prettystä hintaan 14,90 e eli täältä*.

Myös esim. Virve on jo ajat sitten kehunut tätä tuotetta ja googlaamalla löytyy niin paljon swatcheja kuin jaksaa läpi kahlata.

10 kommenttia:

 1. Allekirjoitan täysin. Itselläni taitaa olla neljäs kappale tätä menossa :)

  VastaaPoista
 2. Mä olen pitkään miettinyt tuon tilaamista, mutten ole vielä uskaltautunut tilaamaan kosmetiikkaa netistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Prettyltä voi ainakin ihan luottavaisin mielin tilailla. Tilaillut olen monet kerrat ja palvelu pelaa ja kun on kotimainen kauppa sun muuta, niin ei hätää. Ja tuotteethan voi myös palauttaa, jos eivät näytäkään omilta. Nyxin tuotteita ei vissiin saa muualta kuin netistä täällä Suomessa, joten suosittelen rohkaistumaan :) On niiiin ihana tuote! Ja hintakaan ei ole paha..

   Poista
 3. Onko toi kuinka vaalea? Ite rusketun kesällä hurjasti ja mietin jääkö sit liian vaaleaksi varjostuksiin...ja tyhmä haluaa kysyä vinkkejä koko varjostustouhuun, se on ihan uutta mulle :D Ootko tehny postausta joskus aiheesta? aikasemmi oon vaa lätkinu arskapuuteria korvalliselta alaspäin :D *noloa, tiedän*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm... Vähän paha mennä sanomaan, onko liian vaalea. Itse olen nyt kasvoista jonkin verran ruskettunut ja käytän Lumenen sävyttävää kosteusvoidetta ja sen päällä vielä ainakin ihan reilusti erottuu. Tuota pystyy kerrostamaan niin hyvin, että uskoisin, ettei kyllä nyt ihan heti jää liian vaaleaksi. Mutta tosiaan vaikea sanoa täältä käsin :/ Mutta jos tuosta linkkaamasti Virven postauksen swatcheista mitään ymmärrän, niin sen kyllä saa kerrostettua todella tummaksi.

   Mä en muistaakseni ole tehnyt varjostusaiheesta omaa postausta, mutta tossa mainitussa Virven postauksessa oli hyvät ohjeet! Aurinkopuuteri (tai joku muu tumma puuteri tai voidemainen tumma väri, tämä Nyxihän on poskipuna virallisesti) korvalliselta alaspäin on ensiaskel ja loput askeleet esim. otsalle tukanrajaan, nenän varren "sivuille" (syntyy vaikutelma kapeammasta nenästä), leuan alle.. ja sitten jos haluaa vielä korostuksia tehdä, niin korostepuuterilla (jollain omaa ihoa vaaleammalla puuterilla tai voidemaisella värillä siis) esim. otsalle, nenänvarteen, leukaan.. Tossa Virven postauksen lopussa oli hyvä kuva,joka ilmentää oikeat paikat! Ja täältä löytyy hyvä kuva Kim Kardashianista ennen värien häivyttelyä: http://www.glamour.com/beauty/blogs/girls-in-the-beauty-department/2012/09/kim-kardashian-tweeted-out-pic.html

   Poista
 4. ja minulla on tiedossa eräs ebay myyjä jolta olen tilannu paljon ko. merkin meikkejä viimeaikoina, saa viel paljon halvemmalla ku prettystä, jos kiinnostaa ;)

  VastaaPoista
 5. http://www.ebay.com/sch/beautydiscount07/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686

  tuolta myyjältä olen tilaillut kahdest IIIIIIIISON paketin. SUosittelen!

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!