tiistai 7. toukokuuta 2013

Ohuille hiuksille runsautta?


Sain blogin kautta testiin Nioxin-merkkisiä hiustenhoitotuotteita. Valitsin muutamien vaihtoehtojen joukosta tämän trion, joka on normaalien tai ohuen näköisten hiusten sarjasta keskipaksuille tai karheille hiuksille suunnattu paketti. Pakkaus sisälsi siis shampoon, hoitoaineen sekä tuollaisen hiuspohjaan jätettävän suihkeen.

Nioxinin lähtökohta on se, että hiuspohjan hoito edistää myös hiusten terveyttä, joka puolestaan saa aikaan paksumman ja tuuheamman näköiset hiukset. Hiusten ohenemista (jota voivat aiheuttaa esim. stressi, huono ruokavalio, ympäristö- tai perintötekijät) vastaan Nioxin onkin kehittänyt  näitä 3-osaisia järjestelmiä, joista itse tosiaan valitsin em. trion.

Näistä shampoo toimii cleanserina eli se lupaa auttaa poistamaan karvatuppia tukkivaa talia, rasvahappoja ja ympäristön saasteita hiuspohjasta ja hiuksista. Lupaa siis puhdistaa hiukset saaden ne näyttämään entistä runsaammilta. Tämän oikeastaan allekirjoitan. Hiukset tulivat puhtaiksi ja raikkaiksi ja yllättävän runsaan oloisiksi. Jotenkin tällaiset apteekin tuotteilta näyttävät purkit eivät herättäneet luottamusta siihen, että tukka pysyisi tuuhean näköisenä, mutta lopputuloksena olikin yllättävän vahvat ja runsaan tuntuiset hiukset.

Hoitoaineen tehtävä oli antaa hiuksille kimmoisuutta ja säädellä kosteustasapainoa. Tähän en oikeastaan osaa sanoa mitään. En huomannut oikein mitään. 

Hiuspohjaan jätettävä suihke pelotti minua. Pelkäsin, että se vain tekee puhtaasta tukasta rasvaisen ja likaisen all over again. Mutta ei tehnyt. Suihkutin muutaman suihkauksen hiuspohjaan ja hieroin sen sinne ja all was good. Suihke sisältää antioksidantteja ja kasviuutteita, jotka lupaavat tehdä hiuspohjasta raikkaan. En tämänkään vaikutuksia osaa sen tarkemmin eritellä, mutta...

... kaiken kaikkiaan hiukset olivat kokeilun ajan vahvan ja tavallista hallittavamman oloiset sekä runsaan ja tuuhean tuntuiset.

Lisätietoa täältä.

Tuotteet saatu blogin kautta.

2 kommenttia:

 1. Olen käsittänyt, että Nioxin on tarkoitettu hiuspohjan kautta hiusten vahvistamiseen? Onko tuuheuttava sarja samalla idealla vai onko sen tarkoitus vaikuttaa enempi suoraan hiuksiin? :)

  Itse en ole tuotteita tullut kokeilleeksi, mutta olen kuullut niistä paljon hyvää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis nimenomaan nämä vaikuttavat hiuspohjan kautta ja vahvistavat ohuita hiuskia. Tämä esittelemäni trio ei ole sen tuuheuttavampi varmaan kuin muutkaan merkin kuudesta eri hiustyypeille suunnatuista trioista, vaan kaikki ovat yhtälailla suunnattu ohentuneita hiuksia vahvistamaan hiuspohjan kautta :)

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!