lauantai 18. toukokuuta 2013

Megapysyvät pusuhuulet


Juuri kun pääsin kehumasta edellistä Prettyn testituotetta lemppareimmaksi, olenkin tehnyt lisää tuttavuutta toisen Prettyltä testiin saamani tuotteen kanssa ja ihastunut kovasti tähänkin.  Kuvassa vähän vääristyneen värinen Wettiksen Mega Last -huuliväri sävyssä Back to the Fuchsia* on tosiaan tummanpinkki nestemäinen huuliväri, joka lupaa pysyä huulilla 8 tuntia. Ja tiedättekö mitä? Se kyllä pysyy.


Väri on intensiivinen ja superpigmenttinen, kuvassa vielä kostean näköinen, mutta kuivuu mattaiseksi. Itse en ihan noin voimakkaasti uskaltanut sitä huulille levittää, perinteinen ujo suomalainen kun olen.


Tuputtelin sen huulille sormin ja tulos oli kyllä aavistuksen tummempi kuin taas tuossa kuvassa. Ja väri pysyi ja pysyi ja pysyi. Yhden työpäivän aikana join 4 kuppia teetä, söin kaksi ruisleipää, lounaan ja pitkin päivää hörpin pullosta vettä ja kotiin päästyäni väri oli edelleen huulilla. Pysyi kuin tauti. Eikä muuten ihan hevin lähtenyt edes vedellä, että tämän poistamiseen kannattaa kyllä varata ihan meikinpoistoainetta.

Olen nyt monena päivänä, erityisesti vapaapäivinä, tuputellut tätä huulille, kun tuntuu, että koko ilme muuttuu kirkkaammaksi. Vaikkei jaksaisi sohlailla silmämeikin kanssa, niin aavistus pinkkiä huulille ja olo tuntuu heti vähän laitetummalta.

Nyt himoitsen tätä myös vaaleammissa väreissä, esim. tämä Pink Perfection* olisi aika söpö. Ihana kesätuote tämä, kun ei tarvitse miettiä meikin lisäämistä päivän mittaan.

Tuote on saatu blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!