sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Ja taas lähtee roskiin

Vilautan taas nopeasti joitain loppuneita.


Joe Blascon valoväri on luottotuotteeni ja tämä ensimmäinen purkki oli vuosia käytössä varmaan päivittäin. Tämä vaan valaisee koko kasvot muutamalla sipaisulla. Oiva tuote korostuksiin, jos haluaa niillä ja varjostuksilla leikkiä. Nyt on uusi purkki jo käytössä. Näitä saa esim. Sokokselta*.






Yves Rocherin aprikoosikuorintoja* on kulunut jo useampi ja taas loppui yksi. Tämä on vaan yksi parhaimmista nassukuorinnoista ever. Ihanan hohtava ja täyteläinen koostumus, jonka seassa sopivasti rakeita.





Yvesin Floridan appelsiini -kuorinta* loppui jo jokin aika sitten, mutta on unohtunut kuvata ja vilauttaa. Ihanan appelsiininen tuoksu ja perushyvä Yvesin suihkarikoostumus, joten ei valittamista.


Nivean päivittäiseen käyttöön tarkoitettu kuorinta kuivatti vähän ihoa, mutta kertoja vähentämällä ihokin tykkäsi. Ihanaihana koostumus, jota on nautinto levittää kasvoille.


 Sitten vielä ihan uusi tuttavuus. Taylor Mackayn tukkatuotteita minulla on joitain jemmassa. En oikein tiedä, mistä ne ovat peräisin ja saako niitä Suomesta. Joka tapauksessa tämä Organic-sarjan Aqua Boost -tehohoitsikka oli ihana. Teki tukasta superpehmoisen ja siloisen ja kammattavan, muttei vienyt tuuheudesta tippaakaan. Tykkäsin isosti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!