tiistai 14. toukokuuta 2013

Kylläpä näitä nyt loppuu

Taas on jotain loppuneita.


En löytänyt näitä Oriflamen Liselotte Watkinsin sarjan tuotteita enää Orkun sivuilta, joten ei näistä kai montaa sanaa kannata sanoa. Suihkugeeli kului hurjan nopeasti, koostumus oli paksuhkoa ja tuoksu miellyttävän mieto. Vartalorasva oli ihan valkoista, kuin apteekin perusvoidetta, mutta tuoksu sentäs oli asteen jännempi, tosin mieto sekin. Pehmitti ihon kivasti ja oli mukava levittää.


Sunsilkin Thickening Volume -sarjan duo oli ihan jees. Hoitoaine ei ehkä ollut mitenkään kummoinen, mutta shampoo teki kyllä tehtävänsä. Ei ehkä pitänyt tukkaa niin kauan puhtaana kuin olisin toivonut, mutta piti sen sentäs tuuheana.


Ja oletteko muuten testanneet Gilletten näitä sheivausteriä, missä on ns. saippuaa tuossa kummallakin puolella? Nämä pitää vain kostuttaa ja sitten voi ajella sääret ilman erillistä vaahtoa. Olin tosi skeptinen alkuun, mutta kyllä tästä tulee iholle sellainen öljyinen kerros ja sheivaus onnistuu leikiten. Ainoa harmi on, että tuo saippua luonnollisesti "sulaa" siinä joka käyttökerralla ja irtoaa sitten pois, joskus tuntuu, että ihan liian nopeasti. Näitä on nyt pari kulunut itsellä. Kyllä mä aika usein sitä vaahtoa silti käytän, mutta nopeaan sheivaukseen nämä ovat kyllä omiaan.

Jotain meikkivoiteitakin on loppunut, mutta en jaksa alkaa niitä erittelemään, kun tuntuu, etten enää keksi niistä mitään uutta ja ihmeellistä sanomaan. Mikä tahansa voide on ok jotenkin nyt tällä erää... weird.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!