torstai 25. huhtikuuta 2013

Loppuu, loppuu...

Taas olisi kaikkea loppunutta.


Oriflamen Oxygen Boost -kapselit olivat varmasti jo nähneet parhaimmat päivänsä, joten käytin ne pois ihan vaan, jotta pääsisin niistä jo eroon. Paketissa on kahden viikon satsi samanmuotoisia kapseleita kuin Lumenen Vitamin C+ -kapselit. Kapselit rikki ja seerumia naamaan. Kosteuttivat kivasti, mutta mitään maailmoja mullistavia vaikutuksia en huomannut.


Yves Rocherin Jardins du Monde -sarjan kaakaosuihkugeeli tuoksui ihan Bodarin Chocomania-sarjan tuotteilta. Pätevä ja täyteläinen suihkugeeli, joka oli sheivauksessakin hyvä apu.


Yves Rocherin tuuheuttava shampoo oli myös ihan jees, mutta ehkä sen parhaat avut jäivät pipokauden alle. Olisi kiva testata uudelleen näin keväällä, kun tukka ei rasvoitu niin nopsaan.


XZ-sarjan Suklaa&vanilja -shampoo ja -hoitsikka eivät tuoksultaan yllättäen miellyttäneet enkä muutenkaan oikein lämmennyt näille. Sarjan suihkutettava hoitoaine sen sijaan on edelleen aktiivisessa käytössä ja on tosi hyvän vastaanoton saanut minulta kyllä. Mutta siitä myöhemmin.


Nivean Pure & Natural -sarjan vartalovoide oli tuoksultaan sarjassamme YÄK. Hirveän pistävä haju, jonka vuoksi en tätä enää käyttäisi, vaikka muuten kiva olikin.

Hmmm... Kuten näette, niin en kyllä saa tarinaa juuri mistään tuotteesta. Mikään ei ole aikoihin oikein sytyttänyt näköjään.

No, joitain meikkituotteita on kyllä myös loppunut, ehkä niistä saadaan enempi tarinaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!