torstai 18. huhtikuuta 2013

Tilaus Bottega Verdeltä

Minulla on nyt meneillään joku maaninen kevätpörriäisvaihe ja tilauksia on lähtenyt yhteen jos toiseenkin nettikauppaan. Olen joskus testaillut Bottega Verden juttuja blogissani ja nyt kevään kunniaksi halusin kadottaa taas senttejä reisistäni (edelliset senttienkatoamistemput voit lukea täältä ja täältä).


Tilauksen lähtökohtana toimi siis kiinteyttävä mutavoide. Enpä tajunnut tarkistaa, mitä voiteita olin aiemmin testannut, sillä tämä ei vissiin olekaan kumpikaan aiemmin testatuista voiteista, vaikka samannäköinen purkki samanlaisine vaikutuksine onkin - tai sitten on kokenut purkki jonkun uudistuksen. Joka tapauksessa tilasin Kuolleenmeren kiinteyttävän mutavoiteen.


Lisäksi tilasin puhdistavan savi-mandariini -naamion (oik.), joka yhden kerran kokeilun perusteella ei ainakaan ole niin puristavan kiristävä kasvoilla kuin useimmat savinaamiot. Tilaajalahjaksi sain kookos-vartalovoiteen ja muutamia näytteitä...


Päätin myös tilata kuorintahanskan, koska kuorintavoiteen päästessä loppumaan tämä ja suihkugeeli ajavat saman asian. Ja oikein tehokkaalta tämä hanska tuntuukin.


No, sitten niihin näytteisiin, jotka jo testasin. Ensinnäkin BB-voide oli sävyltään iholleni liian tumma, mutta se oli helppo kuvitella ruskettunutta ihoa kaunistamaan. Tuntui iholla mielettömän kosteuttavalta ja ihanalta ja sai ihon hehkumaan kivasti. Ei mikään superpeittävä, mutta kesällä kyllä menisi oikein nätisti kasvomeikistä.

Karite-käsivoide tuntui levitettäessä aivan superpehmeänihanalle, siis todella pehmittävän tuntuinen voide. Ei ehkä aamulla tuntunut kädet mitenkään erityisille tosin, mutta tuosta riittikin vain yhteen käyttökertaan. Tätä tuotetta tekisi mieli melkein tilata, mutta noita käsivoiteita olisi paljon muitakin käyttämättä.

Ja sitten pari pussia aprikoosi-kuorintanaamiota. Ideana siis, että voi kuoria ihon tai käyttää naamiona jättämällä vielä kuorinnan jälkeen iholle vaikuttamaan. On todella karheaa eli en suosittelisi herkkäihoisille, mutta itse rakastin tätä kuorintana ja paljon. Minusta on ihana tuntea rakeet täysillä. Mutta kuorinnan jälkeen tätä oli niin ohut kerros kasvoilla, että huuhdoin pois ja käytin toisen pussin perään naamiona. Ihan jees, ja iho oli todella raikas ja sileä poispesun jälkeen, mutta jälleen kerran en huomannut kyllä sitten aamulla enää mitenkään mitään erityistä hehkua. Meikki kyllä levittyi hyvin.

Että sellaista. Palaillaan noihin muihin tuotteisiin sitten myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!