torstai 11. huhtikuuta 2013

Väritön kuivashampoo testissä


No niin, nyt on testattu IdHAIR elements silver dry shampoo -kuivis, joka siis lupasi olla väritön ja tuuheuttava kuivashampoo. 

"Upea, parabeeniton kuivashampoo, joka puhdistaa hellävaraisesti epäpuhtauksia ja rasvaisuutta sekä tuotekertymiä hiuksista luoden samalla raikkaan, puhtaan tuoksun... Erinomainen tuote myös kampausten pohjalle luomaan rakennetta ja volyymia."

Ensinnäkin jee, sillä tuote todella on väritön. Ei jätä minkäänlaista puuteripilveä tukkaan, vaan sulautuu hiuksiin saumattomasti. Sopii siis myös tummatukkaisille. 

Toisekseen tuote myös tuuheutti kivasti. Itsellänihän on siis tapana pestä tukka iltaisin ja antaa kuivua vapaasti (ilman föönausta), joten se saattaa välillä olla aika liurukin aamuisin. Tällä tuotteella sai hyvin volyymia tukkaan ja kehtasi lähteä töihin hiukset auki.

Kolmanneksi tuoksu, joka oli todella, todella raikas. Tuote oikeasti tuntui nimenomaan raikastavan hiuksia ihanasti ja pelasti nuhjuuntuneen fiiliksen.

Ainoa asia, missä tuote ei sitten omassa tukassa toiminut oli tuo rasvaisuuden poisto. Tämä on aika kostea tuote, ei siis Klippoteketin kaltainen vähän puuterisempi hässäkkä, vaan tosiaan aika kostea. Ja jotenkin minun rasvaletissäni ei sitten tuo koostumus tuntunut tekevän ihmeitä. Eli omalla kohdalla tuote toimi parhaiten suht puhtaaseen tukkaan volyymia tuovana tuotteena, ei rasvaisen tukan pelastajana.

Tulee kyllä käytettyä em. tarkoituksessa varmasti loppuun - ja ilolla.

Saatavissa parturi-kampaamoista 24 e/150 ml.

Tuote on saatu blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!