perjantai 14. joulukuuta 2012

Uusia kynsijuttusia

Jospa tässä aikani kuluksi esittelisin teille muutaman uuden löydön.

Kuten siis jo kerroinkin, sain blogin kautta mahdollisuuden tilailla Thebos.fi-sivustolta eli Blackout Storen verkkokaupasta tuotteita puoleen hintaan. Aiemmin kerroinkin jo tilanneeni Saffron Londonin huisin upean Silver-lakan, mutta mukaan tilaukseen eksyi myös muita kynsilakkoja ja -koristeita.


Ökymakea glitterpommi Techniciltä on aika jouluinen tapaus. Carnival-sävy* sisältää vaikka minkä näköisiä glittereitä. Saffron Londonin Rose Glitter* puolestaan on tuollainen lila glitterpommi. En malta odottaa, että pääsen testaamaan näitä.


Thebosilta lähti mukaan myös Technicin kynsienkoristelupaketti*, jossa on kolme koristelulakkaa: hopeinen, pinkki ja musta. Thebosilla on myös tuo paketti toisissa väreissä, mutta niitä ei silloin ollut ollut varastossa, nyt olisi taas. Lisäksi tilasin tuollaisia valkoisia ja keltaisia kukkatarroja*.Gina Tricotista mukaan lähtivät nämä kolme lakkaa: kultaiseen taittava burgundy Alexis, hyvin paljon sitä Saffron Londonin Silveriä muistuttava Silver (yllättävä nimi tälläkin!) sekä tummanpuhuva glitterpommi Disco.

Tuo Alexis pääsee heti kynsilleni, koska  Ginasta lähti mukaan myös toppi vähän samassa sävyssä ja haluan ne kummatkin hetimmiten päälleni. Koska tosiaan omaan jo sen Saffronin hopeisen lakan ja miljoona erilaista glitteriä, niin luulen, että nuo kaksi muuta lähtevät kavereiden joulupaketteihin.

PS. Huomenna lauantaina 15.12. Bodyshop.fi-sivustolta* saa tilailla viime hetken lahjapaketit pukinkonttiin pikku alella, sillä kaikki lahjapakkaukset saa -10 % -hintaan koodilla M8487NSB. Etu on voimassa vain huomisen lauantain.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!