perjantai 21. joulukuuta 2012

Pieni joululahja itselle


Pari nopeaa joululahjaa piti vielä viime hetkellä löytää ja, kun näin mainoksen siitä, että Anttiloista saa kosmetiikkalahjapakkauksia 3 kahden hinnalla, suuntasin sinne. Vaihtoehtoja oli monia, joten nappasin kaipaamani pari pakettia ystäväpiirille ja kolmannen valikoin oman maun mukaan. Meinasin ensin ostaa Natural Coden ihonhoitoa, mutta valitsin sitten kuitenkin tämän XZ:n suklaa-vanilja-pakkauksen, lähinnä siksi, että tukkani kaipaa vähän ravistelua muilta tuotteilta. Olen siis kehittänyt tällaisen teorian, että kun tarpeeksi käyttää samaa shampoota, niin tukka kyllästyy siihen ja vaikka se olisi alkuun toiminut kuinka hyvin tahansa, niin lopulta on pakko käyttää ainakin jonkun aikaa jotain muuta. Tätä teoriaa tukemaan ostin siis tämän pakkauksen, vaikkakin kaapista olisi varmaan muitakin shampoita löytynyt.


Toki säilytän tämän yli joulun tällaisenaan, jos tuleekin yllättävä tarve lahjoa jotakuta. Uskon myös vakaasti meinaan siihen, että varalahjoja on hyvä olla, jotta vältytään noloilta 'ai sä ostit mulle lahjan, ei olis tarvinnu, voi mulla ei oo sulle mitään, ota tää puoliksi syöty suklaarasia'-tilanteilta.

Tämän postauksen tarkoitus oli vissiin vaan vinkata, että jos viime hetken lahjoille on tarvetta, niin tuo Anttilan tarjous on kätevä. Kosmetiikka-aiheisten lahjapakkausten joukosta näytti löytyvän (Sellon Anttilasta ainakin) sopivat niin miehille (esim. Nivealta/Axelta/Mexxilta/Espritilta/Pumalta), naisille (Lumenelta/L'Oréal Paris'lta/Pumalta/Bruno Bananilta...) kuin lapsillekin (esim. Muumi-aiheinen laukku oli aika kiva sisältäen shampoon, suihkugeelin ja hammastahnan, oli sinisiä ja punaisia), joten jos on lahjakriisi vielä päällä, niin hipsikää kohti punaisia kirjaimia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!