maanantai 10. joulukuuta 2012

Kuivalle iholle


Sain blogin kautta testiin Decubal-tuotteita. Kuivalle iholle suunnatut apteekkituotteet tulivat sopivaan saumaan, sillä iho kiukuttelee nyt pakkasilla heti, kun sitä vähänkin laiminlyö. Todella herkästi tietyt osat kasvoista kuivuvat ja niiden palautuminen normitilaan vaatii superhoivaa muutaman päivän ennen kuin tilanne on ohi. Joten otan nämä nyt ilolla testiin heti paikalla ja ajattelin esitellä tuotteet teillekin jo näin ennen testausta.


Face Vital Cream* on elvyttävä kasvovoide kuivalle ja vaativalle iholle. Sisältää keramideja, B3-vitamiinia ja jojobaöljyä. Lupaa ravita ja tehokosteuttaa. Hajusteeton, väriaineeton.


Face Wash* on mieto ja kosteuttava puhdistusvaahto kasvoille. Lupaa pestä hellävaraisesti ihon epäpuhtaudet, mutta säilyttää samalla ihon kosteustasapainon. Kosteuttava ainesosa glyseriini. Allantoiini ja B3-vitamiini aktivoivat ihon uudistumista.


Lips & Dry Spots Balm* on korjaava hoitovoide kuivalle ja vahingoittuneelle iholle, esimerkiksi rohtuneille huulille, kynsinauhoille ja ihon pikkunaarmuille. Lanoliini ja glyseriini kosteuttavat ja pehmentävät ihoa. Lievittää ärsytystä ja punoitusta. Rasvapitoisuus 99 %.

Oletteko testanneet näitä? Löytyykö joku suosikki joukosta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!