sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Hohtoa ja hehkua

Kirjoitinkin jo eilen siitä, että sain tilailla Thebokselta tuotteita puoleen hintaan ja ajattelin nyt esitellä tuotteista pari, joihin tykästyin heti ensikäytöllä.


Ensinnäkin tämä L'Oréal Paris'n hopeinen rajauskynä valloitti sydämeni täysin. Kirkastaa bilemeikin, kun tekee kaksoisrajauksen mustan rajauksen kanssa. Ja tällä saa astetta näyttävämpää kirkkautta myös silmän sisäkulmaan sen iänikuisen valkoisen rajauskynän/luomivärin sijaan. Sävy on osuvasti Silver Lightning*.


Tosiaan noin ihana kromihopeinen lopputulos on tämän kynän ansiota. Oikealla esimerkkiä siitä, kuinka paljon väri leviää vähän hinkkaamalla. Eli jonkun verran, mutta yllättävän vähän ottaen huomioon, kuinka kosteaa tämän kynän jälki on. Ihana kynä kyllä! Ja juuri sopiva uudenvuodenkemuihin...


Uuteenvuoteen sopii tämä toinenkin tuote, johon tykästyin -ehkä yllättäenkin-  eli tämä Technicin High Lights -korostusväri*, jolla saa hillittyä hehkua kasvoille.

Kuvassa ehkä turhankin tuju lopputulos, kun en häivytellyt niin paljoa, mutta tosiaan tällä saa aika hillityn lopputuloksen, joka sopii meikkivoiteeseen sekoitettuna arkimeikkiinkin. Sitten meikkivoiteen päälle tuputeltuna sopii iltamenoihin. Esimerkiksi. Käyttötapojahan on miljoona.


Hauskaa tässä on tämä kynsilakkamainen olemus :)

Että sellaisia tuotteita tällä kertaa. Lisää on tulossa, Thebos-tilaukseni oli aika massiivinen...

6 kommenttia:

 1. Voi ei toi technicin tuote on ihan matkittu benefitin vastaavasta :D Ihan samalainen pullo ja fonttikin aika sama jos ei täysin sama!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katoin ihan samaa :O

   Poista
  2. Mulle myös pisti ihan tuo sama silmään ;)

   Jostain muista kuulleeni, että tuo L'Oréal HIP sarja olisi kirveen alla, eli lopettavat sen kokonaan.

   Poista
 2. Oi tuo rajauskynä näyttää kyllä erittäin mielenkiintoiselta! Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!