lauantai 15. joulukuuta 2012

Shimmerikiillot, nam!

Heippahei! Jälleen vähän sitä Thebos-tilauksen purkua. Eli jos joku ei vielä tiedä, niin sain blogin kautta mahdollisuuden tilailla Thebokselta tuotteita puoleen hintaan. Tässä postauksessa esittelisin pari Colourburst-kiiltoa, joiden tilaamista en voinut vastustaa.


Nämä Revlonin kiillot* ovat ihania! Hurjan shimmerinen beige söpöliini on sävyltään Cocktail Dress, suloisen söpö shimmerinen vaaleanpunainen puolestaan Glitz & Glam.


Ihania, ihania! Olen niin iloinen, että Suomessa on edes verkkokauppoja, jotka myyvät Revlonin kosmetiikkaa, kun kaupat sitä eivät tee. Ajattelin alkuun, että tykkäisin enempi tuosta Glitzistä, mutta tykästyin hurjasti myös Cocktail Dressiin enkä oikein osaa päättää, kumpi olisi ihanampi! Molemmat on mahtavia.

Cocktail Dress

Glitz & Glam
Koostumus näissä on ihanan pehmeä ja huulille hyvin liukuva. Kestävyys ei ehkä ole huippua, mutta näitä lisäilee mieluusti huulilleen pitkin päivää, kun tuntuvat niin ihanalta huulilla. Myös applikaattori on ihanan pehmeä ja hyvin muotoiltu. Tykkään, tykkään, tykkään!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!