torstai 10. huhtikuuta 2014

Hiustuotteita marketista

Aurinkoista viikkoa ihanaiset naiset :) Tänään ajattelin höpötellä parista tuotteesta, joita voi ostaa ihan perusmarketista eli ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalastamaan.


Schwarzkopfin Gliss-sarjan Daily Oil Elixir on varmasti monelle tuttu tuote, sillä tämä taitaa olla jo ainakin pari vuotta kaupoissa ollut. Itsellänikin se on jossain laatikossa ollut liki siitä lähtien, kun näitä kauppoihin on tullut, mutta jostain syystä oli jäänyt testailematta. Ehkä iski pupu pöksyyn, kun öljy rasvoittuvalle tukalle ei ole se ehkä kaikista fiksuin juttu :)

Muttamutta, latvani ovat yhtä hamppua, joten kun tämän bongasin jostain laatikosta, ajattelin kokeilla. En toivonut liikoja, mutta jäinkin kerrasta koukkuun.

Tätä voi käyttää kolmella tapaa: 1) hoitona ennen hiusten pesua, 2) tehohoitona pyyhekuiviin hiuksiin ja 3) viimeistelyyn eli kuiviin hiuksiin antamaan kiiltoa. Pieni määrä riittää, 1-2 painallusta.

Testasin tätä alkuun kolmostavalla ja ihastuin heti. Hamppulatvat muuttuivat pehmeämmiksi, takuttomiksi, kiiltävämmiksi ja kaikin puolin paremmiksi. Tämä innosti sitten kokeilemaan muillakin tavoilla. Kakkostapa oli oikeastaan yhtä hyvä ja tehokas ja ykköstapa jätti latvat kaikesta huolimatta helpommin käsiteltäviksi, vaikka tuolla tavalla käytettynä öljy huuhdotaankin pois.

Tämä ei tuntunut tekevän hiuksia lainkaan öljyisiksi tai raskaammiksi.

Ehkä ainoan miinuksen keksin siitä, että vaikka lisäänkin tätä vain latvoihin, tulee paremman tuntuisia hiuksia hiplailtua enemmän ja näin siirrettyä vähän sitä öljyä myös juuria rasvoittamaan. Mutta se nyt on ehkä sitten oma vika :)

Tuoksu nyt on aika perusöljy, jos ei hyvä, niin ei erityisen pahakaan. Ja koska on markettituote, ei ole hinnallakaan pilattu, olisko sellainen 7-8 euroa ehkä totuudenmukainen arvio/muistikuva hinnasta.

Toinen markettituote, jonka nyt ajattelin esitellä on Herbinan MarjaSpa-sarjan mansikantuoksuinen hiuskiinne. En nyt esittele tätä siksi, että tämä olisi erityisen loistotuote, vaan ihan vain kertoakseni omia fiiliksiä.

Ostin tämän kokeiltuani ensin kaverin pulloa. Paras puoli tässä on tuo tuoksu. On virkistävää vaihtelua käyttää lakkaa, joka tuoksuu herkullisen mansikkaiselta eikä siltä perushirveältä lakalta, joka täyttää koko kylppärin hetken suihkuttelun jälkeen.

Vaikka tämä väittääkin tarjoavansa kunnon pitoa, niin sitä en allekirjoita. Kyllä kaikki kampaukset, joihin olen tätä testannut, ovat latistuneet työpäivän aikana. Iltakampauksiin en tätä edes kokeilisi. Lähinnä lettien jälkeisiä kiharoita olen tällä yrittänyt muuttaa pysyvimmiksi, mutta ovat kyllä hieman pehmenneet päivän aikana - kuitenkin ihan kihariksi tunnistettavia ovat olleet otiin päästyänikin :)

Lähinnä olen kokenut, että silloin kun on joku rennompi kampaus, niin tämä on jees, mutta kun pitoa oikeasti tarvitaan, niin turvadun johonkin muuhun. Tuoksusta kuitenkin plussaa! Hinta oli vissiin viitisen euroa ehkäpä...

Oletteko testanneet kumpaakaan?

Ps. Yvesiltä saa vielä tänään 30 prossan alen tilauksesta koodilla YR30, joten jos onn jotain ollut mietinnässä, niin tosiaan vielä tämän torstai-illan on koodi voimassa :) Lisäksi tilauksen saa ilman postikuluja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!