sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Himalaya Herbals

Heipsansaa taasen. Muistinpas juuri, etten ole vielä höpötellyt testiin jo muistaakseni helmikuussa saamistani tuotteista.


Sain testiin pari itselleni tuntemattoman Himalaya Herbals -merkin tuotetta: kosteus- ja huulivoiteen.

Himalaya Herbals kertoo yhdistävänsä tuotteissaan modernia tiedettä ja Ayurvedaa. Kaikkien vaikuttavien ainesosien luvataan olevan sataprosenttisen kasvipohjaisia.


Nourishing Skin Cream sopii niin kasvoille, kaulalle kuin vartalon ihollekin. Hieman pistävähköä tuoksua lukuunottamatta tämä voide oli oikein hyvä perusvoide ihon kosteutukseen. Koska oma ihoni rasvoittuu helposti, ei tämä ollut minun päivävoiteekseni paras vaihtoehto, mutta sopivan tehokas jopa yövoiteeksi. Kaulaa ja dekolteeta rasvailin tällä ahkerasti ja iho pysyi oikein kosteutettuna. Sopii varmasti kuivaihoisillekin.

Otin itse asiassa asiakseni muistaa rasvailla nimenomaan kaulaa ja dekolteeta. Käykö teillekin niin, että unohdatte rasvata ne ja muistatte laittaa voidetta vain kasvoille? Sitten joskus vuosien päästä ero kaulan ja kasvojen välillä voi olla aika selkeä. Kaula hieman kuiva ja ryppyinen ja kasvot hyvin hoidetut. Jaiks. Täytyy oikeasti panostaa tähän.

Noh mutta, lopulta kuitenkin tykästyin tähän eniten vartalovoiteena. Koska purkki näyttää ihan kasvovoidepurkilta ja sen kokokin siihen viittaa, en aluksi oikein tajunnut käyttää tätä vartalolle. Kun sitten kokeilin, oli heti koukussa. Ihosta tuli kyllä ihanan pehmoinen ja tuoksukin muotoutui sitten iholla miellyttäväksi.

Voiteen koostumus itsessään on ihanan täyteläinen, mutta kuitenkin suhteellisen nopeasti iholle imeytyvä. Vaikuttaa myös aika riittoisalta voiteelta.


Toinen testituote oli Intensive Moisturizing Cocoa Butter -huulirasvapuikko, joka jo tuon kaakaovoi-aspektin vuoksi oli superhoukutteleva testattava. Tykkään yleensä voidemaisisita huultenhoitotuotteista, mutta tämä osoittautui hyvin hoitavaksi ja kivaksi tuotteeksi.

Vaikka öisin laitan yleensä Bepanthenia, niin tämä oli aivan yhtä hoitava tuote tosiaan. Huulet olivat aamulla pehmoiset. Ja toisaalta tykkäsin myös tämän puikkomallin sotkuttomuudesta.

Tuoksu oli makea ja ihana :)

Oletteko te jo kokeilleet tämän merkin tuotteita? Ne ovat saatavilla Prismoista ja suurimmista S-marketeista ainakin.

Tuotteet saatu blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!