tiistai 9. heinäkuuta 2013

Kaikkea uutta ja kivaa



Tältäpä näyttää viimeisin Yvesin tilaukseni, jonka tein, kun voimassa oli lempparitarjoukseni eli kalleimman tuotteen sain ilmaiseksi.


Yvesin tilaus ei ole mitään ilman suihkugeelejä, tällä kertaa mukaan lähti neljä: Meksikon limesitruuna*, Kalifornian manteli*, Floridan greippi* sekä hiuksille ja vartalolle (eli mökille!!) sopiva Retropical*.


Ex tempore -ostos eli kropalle ja nassulle sopiva Pure Calmille -voide. (Saa myös triona*.)


Tämä oli se tilauksen kallein aka ilmainen ostos eli oliivikuorinta*. Rakastan näitä purkkeja ja aiemmat kokemukset vanilja- ja persikkakuorinnoista ovat positiiviset, joten halusin testata tämänkin.


Kuviin pääsi vain yhdet kappaleet, kun ehdin jo testata kumpaakin, mutta tosiaan tilasin kahdet kappaleet kumpaakin näistä tuotteista. Pure System -puhdistava naamio* (oik.) ei yhdellä kokeilulla vielä saanut hallelujia soimaan (yhdessä tuollaisessa pussissa on siis kaksi naamiota), mutta sen sijaan tuo vasemmalla lököttelevä Kuulautta lisäävä duo* teki vaikutuksen. Siinä on siis kuorintapussukka ja naamiopussukka ja jo yhden käyttökerran jälkeen iho tosiaan tuntui sileämmältä, puhtaammalta ja nimenomaan kuulaammalta. Tästä tulee jälleen yksi vakiotilaustuote, joka pitää saada joka tilaukseen mukaan. Diggasin ihan sikana. Kuorinta tuntui ihanalta ja naamio oli kosteuttavan ja mukavan tuntuinen, ei lainkaan kiristävä.


Muita vakkarituotteita ovatkin sitten nämä. Vahvistavaa aluslakkaa piti saada kaksinverroin, kun vanha pullo veteli viimeisiään eikä siitä ollut enää mihinkään. Sen niin huomasi, kun kynsilakat putoili pois jo parin päivän jälkeen ja kynnet lohkeili. Nyt kun olen pariin lakkaukseen jo käyttänyt uuden uutukaista pulloa tätä lakkaa, niin ai että, kun lakat pysyy tiptop päiväkausia eikä kynnet lohkeile enää. Ah! (En löytänyt tuolta sivuilta enää, on varmaan alennukset tehneet tehtävänsä.) Muita perustuotteita, jotka laitan joka tilaukseen mukaan ovat kajalkynä* (jotka aina hävitän) ja aprikoosikuorinta*.


Pari ex temporea vielä. Ensinnäkin vaniljahuulirasva*, joka pääsi aktiivikäyttöön. Aivan ihanan tuoksuinen ja pehmentää huulia mukavasti. Perfecto. Ja sitten pikakuivattajadropseja (joita en enää näitäkään löytäny tuolta), jota itse asiassa oli vielä puoli pulloa kotona jäljellä, joten... Piti kai ostaa päällyslakka eikä tätä, mutta oh well.


Tilaajalahja oli kylmälaukkureppu :)

Sitten koodi:

Koodilla JULYOFF15
15% alennus koko ostoksesta + ilmainen toimitus
Voimassa 31.7 saakka


Ja alennusmyynnithän siellä on vielä menossa.

2 kommenttia:

  1. Moikka! Annan sulle pienen vinkin: tuon Kuulautta lisäävän duon tuotteita taitaa saada ihan yksistäänkin ostettua tuubissa. Nämä:

    http://www.yves-rocher.fi/control/product/~category_id=9600/~product_id=65265
    ja
    http://www.yves-rocher.fi/control/product/~category_id=1300/~product_id=64139.

    En ole ihan varma, kun en ole noita yksittäisiä tuubeja minäkään kokeillut. Oon kuitenkin vähän zoomaillut niitä tuolla netissä, ja veikkaan että nuo samat tuotteet kyseessä, vähän edullisemmin vaan isommissa tuubeissa. :) Tällä hetkellä näyttävät olevan molemmat loppu, mutta ehkä ovat taas ensi tilauksessasi saatavilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei KIITOS, eipä tullut mieleenikään :D Loistohomma, jos noita saa isommissakin tuubeissa :)

      Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!