tiistai 16. heinäkuuta 2013

Shopping

Olen aika tehokkaasti tässä kesän aikana tuhlannut rahaa niin uusiin silmälaseihin, uusiin meikkeihin, kynsilakkoihin kuin muuhunkin kosmetiikkaan. Tässäpä osa ostoksista :)


Garnierin dödö loppui eikä ollut erityisen hyvää. Ostin tilalle Dovea, joka lupaa minimoida pistelyä kainaloissa ajelun jälkeen. Olen tykännyt tästä paljon enempi kuin Garnierista.


Schwarzkopfin kuivista olen testannut aiemminkin ja tuntuu edelleen tehokkaalta. Onkohan koostumus muuttunut, kun tuntuu oikeastaan vieläkin tehokkaammalta kuin aiemmin?


Kehtasin vihdoin tuhlata hieman johonkin oliv'in tuotteeseen, joita olen kuolannut pitkään ja testannut joskus onnistuneesti. Beauty oilin nimellä kulkevaa vartalo- ja kasvoöljyä vaan ei kehtaa ihan joka paikkaan tuhlailla.


Bikinialueen sheivauskokemusta parantaakseni ostin vähän punaisia näppyjä vähentävää voidetta. Tuntuu muuten toimivan näin muutaman käyttökerran jälkeen.


Benecosin Sharp Rosén jemmapullon jossain jo esittelinkin, paras nudelakka ever. Anttilan alesta löytyi tosi kiva tummansininen (Night Flight) IsaDoralta ja Seppälästä löytyi Wettiksen Fergie-sarjasta Dutchess ha Golden Rosen # 101 Jolly Jewels -sarjasta.Ja viimeisin ostos eli Lenswaylta* tilatut uudet lasit paksuilla, läpinäkyvillä muovisangoilla Kam Dhillon -merkiltä. Lensway on vaan paras. Mukana tulee for free putsausliina ja -suihke sekä ruuvaushässäkkä :)

1 kommentti:

  1. Dovet yleisestikin on tosi hyviä deodorantteja, käytin itte kanssa aikasemmin noita Garnierin roll-oneja mutta yksikään niistä ei tuntunu toimivan, joten vaihdoin suosilla johonkin joka oli sillä hetkellä tarjouksessa ja sillä tiellä oon pysyny. Oon itte käyttäny nyt monta putelia Aloe veraa ja voin lämpimästi suositella - pysyy koko päivän eikä tahraa :)

    - hannamaria
    hannamariav.blogspot.com

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!