maanantai 29. heinäkuuta 2013

Magnetic Lips x 2

Minulla on nyt jälleen kerran aika pahanlaatuinen huulikiiltojen hamstraamisongelma. Jos eivät edellisen postauksen seitsemän uutta kiiltoa olleet jo tarpeeksi, niin josko tämän duon jälkeen voisi jo vähän hellittää. Rahaa näihin ei juuri palanut, mutta seriously: montako huulikiiltoa sitä ihminen tarvitsee??? (No, ainakin noin kahdeksan per laukku ilmeisesti...)We Care Iconin Magnetic Lips -kiillot olivat Emotionissa alessa ja maksoivat vain 1,50 € / kpl, joten näiden hankintaa ei ollut vaikea selittää itselleen. Lisäksi oikeasti tykkään We Care Iconin kiilloista ja niiden "pensselipäästä", joka on paljon kivempi kuin perusvaahtoapplikaattori. Kiiltoa tulee nimittäin runsaammin.

vasemmalla #8, oikealla #1
#1
#8
Natural Gloss on aika väritön peruskiiltoa, mutta superkiiltävä. Aika kiva arkikiilto. Perfect Coral on juuri minun tyyppinen kiiltoni, vaalea ja peittävä, hyvä baarikiilto :)

Nämä kiillot ovat alessa myös Sokoksen nettikaupassa* ja sävyjäkin on (ainakin tätä kirjoittaessa ja ajastaessa mökkireissun ajaksi) enemmän kuin ne pari hassua Emotionin alelaarissa...:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!