tiistai 23. heinäkuuta 2013

Raspberry Miracle


Lumenen Raspberry Miracle -huulikiiltokynät ovat vieneet sydämeni kokonaan. Omistan niitä kaksi, barbiepinkin Kukkakedon ja tummanpuhuvan sävyn, joka nyt vissiin voi olla mikä vaan väliltä 15-17, mutta luultavasti 15 eli Marjojen hehkua. Näistä on kulunut kaikki teksti pois, joten en ole varma noista sävyistä. Päättelin ne vaan Sokoksen sivuilta löytyvää sävykarttaa* katsomalla :(

Nuo kynät ovat oikeasti tosi helppoja ja käteviä, en olisi uskonut, että tykästyn niihin.


Tämä pinkki on näistä kiiltävämpi ja se on aivan ihana kesäsävy. Pohjustuksesta riippuen sävyä tulee runsaasti tai sitten niin kuin kuvassa puhtaille huulille laitettuna ei näköjään paljoakaan.Yllättävää kyllä tykästyin tähän marjaisaan, tummaan sävyyn vielä enemmän. On ollut ihan älyttömän kovassa käytössä. Tämän kera ei silmämeikin kanssa tarvitsekaan paljon sitten pelailla. Se ei kiillä yhtä paljon kuin tuo pinkki kollegansa, mutta on sävyltään ihan mahtis. Raikastaa niiiin koko nassun. Levitin nyt vapaalla kädellä ilman peiliä tuon kuvausta varten, että antakaa anteeksi. Voisihan sitä joskus panostaakin...

Sokoksella on vielä jonkun aikaa kesän alennusmyynnit menossa ja aletuotteiden joukossa on paljon ihania kosmetuotteita*, käykäähän katsomassa (ilmaiset postaritkin)!2 kommenttia:

  1. Toi tummempi kynä on kyllä aivan mahtavan värinen, omistan jo pari huulipunaa jotka ovat molemmat melkein tuon sävyisiä ja ne on ollu kovassa käytössä jo pidemmän aikaa. Tälläsen värin pariksi riittää silmissä mulle yleensä pelkkä ripsari, jos kuitenkin haluun laittaa vähän enemmän niin sitten laitan nestemäisen kissarajauksen :)

    - hannamaria
    hannamariav.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kauniita! Vaalea pinkki on erityisesti mieleeni. Olen koko kesän haikaillut kiiltokynien perään, enkä vieläkään ole saanut aikaiseksi hankkia :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!