lauantai 16. helmikuuta 2013

Söpöilyä

Ystävänpäivän tienoilla kynnellä vilistivät söpön vaaleanpunaiset kynnet, jotka olivat aika matchy-matchy uusien farkkujeni kanssa.
Color Clubin MODern Pinkin päälle päälle viime aikoina ihan hurjassa käytössä ollut Saffron Londonin Rose Glitter*, joka siis on Thebokselta puoleen hintaan blogin kautta tilattu. Alta pilkistävät huonosti poistettujen kynsilakkojen jämät, joten eivätpä nämä kauan kynsillä viihtyneet.Valitettavasti olen juuri niin urpo, etten edelleenkään poistanut vanhoja jämiä kunnolla ja edelleen tuolta pikkurillin lakkauksen alta pilkistää joku vanha jämä. Noh, eniveis, lakkasin kynnet Max Factorin Disco Pinkillä ja jätin nimettömän sellaisenaan paikoilleen, kun en jaksanut alkaa poistella glittereitä. Ja toki kuvaa ottaessa oli jo nimettömästäkin lakkaukset kuluneet. Hei nyt se vuoden kosmebloggaaja -palkinto tänne, eix jeh?

Hei, muistakaa Yvesin huima ystistarjous: kallein tuote ostoskoriin ekana, niin saatte sen ilmaiseksi! Oma tilaus lähti jo vetämään, kun uuden vartalokuorinnan paikka oli täytettävänä :)

2 kommenttia:

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!