keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Hyvitystä ostoista ja pikkukoodi

Heipparallaa kaikki,

sain yhteistyöehdotuksen Ostohyvitys.fi-palvelusta, josta olen joskus aiemminkin höpötellyt.

Eli niille, jotka eivät vielä tiedä, niin Ostohyvitys.fi on ilmainen palvelu, jonka jäsenenä saa rahaa takaisin verkko-ostoksista yli 400 (!) verkkokaupassa. Eli toimii vähän niin kuin S-etukortti :) Ja verkkokauppoja, joista noita etuja saa on tosiaan satoja, mm. Yves Rocher, Sokos, Nelly, Apple Store, Stadium, Bootzt, Zalando, Asos, Thebos, The Body Shop ja Feelunique.

Ostaessasi esimerkiksi Nellyltä jotain 250 eurolla Ostohyvitys.fi maksaa sinulle ostoksistasi 23,18 euroa rahaa takaisin. Ostohyvitys.fi puolestaan saa rahansa verkkokaupoilta, jotka maksavat heille heidän kautta tulleista asiakkaista.

Yksinkertaista, eiköstä juu?

Voit nyt siis rekisteröityä Ostohyvitys.fi-käyttäjäksi tästä linkistä!

PS. Kirjoittamalla rekisteröitymisen jälkeen Oma sivu -kohtaan koodin MEIKKISTUDIO, saat 5 euroa ilmaista alkusaldoa bonustilillesi, joten olkaapas hyvät :)

2 kommenttia:

 1. Toimiiko tuo jos on jo rekisteröitynyt ja saldoakin kertynyt? :D

  Harmi, että Feeluniquesta ei voi uusien tullirajojen takia enää tilata kuin pikkujuttuja. Olisi kiva, jos muitakin brittikauppoja tulisi ostohyvitykseen, escentual.com ja beautybay tai jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi tosiaan olla uusi käyttäjä, näin ainakin annoin itseni ymmärtää :) Olisi kyllä kiva, jos palveluun tulisi lisääkin noita brittikauppoja!

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!