torstai 28. helmikuuta 2013

Color.Bug

Sain blogin kautta testiin Kevin Murphyn Color.Bug -tuotteen valkoisena versiona.


Se on tuollainen hauska koostumukseltaan luomivärin tapainen puolipallo, jolla saa hiuksiin kivoja raitoja.Kokeilin ensin sormin, mutta ei siitä mitään tullut. Kätevintä on levittää (eli vähän niin kuin hangata) väriä suoraan pallosta hiussuortuvaan. Idea on kiva, mutta omaan tukkaani tuo valkoinen väri ei ehkä ollu the väri, koska se teki ei-minkään-värisestä tukasta vähän harmahtavan. Ehkä punaiseen tai vaaleampaan tukkaan tämä valkoinen sopisi parhaiten. Tosin nyt minua kiinnostaisi vielä testata tätä valkoista pelkkiin latvoihin... Hmm... Tulisiko siitä kiva, mitä luulette?

Tuotteen tiedotteessa ehdotetaan tätä valkoista väriä tummille hiuksille tehosteosioihin tao toisen Color.Bug -värin alle intensiteettiä luomaan. Vaaleille hiuksille tuotetta ehdotetaan laitettavaksi tyveen kuivashampoon tapaan, platinanvaaleiden ja valkoisten raitojen ja tehosteosioiden luontiin  sekä luomaan rakennetta ja volyymia tukkaan kauttaaltaan. Valkoista voi sekoittaa myös muihin väreihin pastellisävyjä luodakseen.

Muotoilutuotteilla kiinnitettäessa väri pysyy tukassa koko päivän ja lähtee pesussa pois.

kuva valmistajan
Color.Bugeja saa myös pinkkinä, oranssina ja lilana, mutta sitten luin vielä, että tuotetta löytyy nyt myös neon värisenä. Siis kuinka ökymagea se olisi! Olisi.

Tuotetta löytää parturi-kampaamoista ja hinta on n. 19 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!