sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Mansikkaa


Onko kukaan ikinä ollut tyytymätön Bodarin vartalovoihin? Jälleen yksi vartalovoi käytetty hyvällä menestyksellä. Mansikan tuoksu tässä oli ehkä aika keinotekoinen ja vahva, mutta kuitenkin ihan jees.


Jotain tämän tuotteen miellyttävyydestä kertoo ehkä se, että jo viikon käytön jälkeen olin tuhonnut tätä jo näin paljon. Kun tämä vaan levittyi niin ihanasti ja paksusti ja teki ihon superpehmeäksi ja mansikan tuoksuiseksi.  Ja iho vieläpä pysyi pehmeänä pitkään ja tuoksui myös rutkasti mansikkaiselta, kuten myös kaikki vaatteetkin.

Tuoksu oli pretty much the same kuin saman sarjan vartalovoiteessakin eli siinä pumppupullossa, mutta sehän on paljon kevyempää matskultaan...

Tykkään.

Ja sori, kun on taas lyhyt postaus ja asiaakaan ei tule niin usein kuin pitäisi. Yritän petrata, mutta vaikea luvata mitään, kun en saa nykyisin mitään muutakaan aikaiseksi.. Huoh. :)

1 kommentti:

  1. Miun nenään kaikki bodyn tuoksut alkaa jossakin vaiheessa tökkimään ja muuttumaan tosi pahaksi. Vuosi sitten ostettu persillavoide haisi eilen avattuna niin oksettavalle että oli pakko heittää pois x_x

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!