perjantai 11. tammikuuta 2013

Satin Rose


Hups, tuli pieni tahaton tauko bloggaamiseen. Jotenkin vaan on ollut ajatukset jossain ihan muualla... :) Mutta täällä ollaan taas ja sopivasti löytyi arkistojen kätköistä postaus, jota jostain syystä en ole julkaissut. Menkööt siis nyt...Tämä ihanan pinkki Lumene Natural Coden kiilto sävyssä #6 Satin Rose minun vain piti saada omakseni.


En oikein osannut etukäteen sanoa, olisiko kivempi, että tämä olisi oikein superpigmenttinen peittävä pinkki megakiilto vai aavistuksen läpikuultavampi. Noita läpikuultavampia minulla on joo miljoona, mutta ehkäpä juuri siksi, ettei superpeittäviä pinkkejä ehkä tule niin rohkeasti käytettyä. Mutta ei tämä ollutkaan niin peittävä ja tulee satavarmasti käytettyä.

See for yourself:Olisi jopa voinut olla peittävämpi. Toki aavistuksen enemmän väriä näkyisi, jos olisi huulet pohjustettu meikkivoiteella, mutta silti.. Himpun enemmän olisi saanut sävyä tulla, mutta tulee tämä varmasti näinkin käytettyä. Tuoksu on perusihana ja koostumukseltaan kiilto on pehmeää ja kaikinpuolin mainiota.


1 kommentti:

  1. Tuo on kyllä minusta kiva näköinen. :) Taijan käydä itelle kipasemassa samanlaisen!

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!