perjantai 18. tammikuuta 2013

Kaksi ihanaa kuorintaa

Minun piti kehua vain tätä ensimmäistä kuorintaa, mutta sitten sen loputtua otin käyttöön tuon toisen ja nyt en enää tiedä, kumpi onkaan ihanampi.


Vartalonkuorinta-aineen puuttuessa nappasin Prismasta tämän Rainbow'n aineen ja voi jessus, mikä yllätyslöytö tämä oli. Aivan ihana. Harmittaa, etten kirjoittanut tästä jo aiemmin, kun ihanuus kokonaisuudessaan oli tuoreessa muistissa, mutta kyllä kai se näinkin menee. Koostumus oli vaan juuri eikä melkein. Kuori ihosta ihanan sileän. Tuoksu oli ok, en enää ihan tarkalleen muista, millainen, mutta ei huono kuitenkaan. Tätä ostan heti lisää, kun kaupassa silmiin vaan osuu. Mieletön hinta-laatu-suhde.


Rainbow'n kuorinnan jälkeen ihastuin välittömästi käyttöön ottaamaani Yves Rocherin vaniljakuorintaan*. Siis sanat eivät vaan riitä kuvailemaan, miten hyvää tavaraa tämä on. Jos nyt aloitetaan siitä tuoksusta, niin ihan mielettömän hyvä vaniljantuoksu, ehkä jopa vähän jouluinen, mutta kuitenkin... Ja koostumus oli ihanan pehmoista, rakeita oli juuri sopivasti ja ne kuorivat ihosta superpehmeän ja -sileän. Tykkään myös tuosta purkista, se on tyylikäs. Mutta ainoa huono puoli on se, että sieltä tulee hirveän herkästi kaavittua liikaakin tuotetta, koska tähän jää niin koukkuun. Tekee vaan älyttömästi mieli kaapia kuorintaa vaan lisää ja lisää... Tekisi mieli tilailla keväisemmissä tuoksuissa tätä kuorintaa.

Oletteko testanneet? 

2 kommenttia:

  1. Itse iolen katsellut tota Rainbown kuorintaa, mutta kokeilin ehkä viime talvena Rainbown kuorintaa, joka on purkissa. Nimeltään joku passion. En tykännyt yhtään, tuoksusta tuli mieleen tiskiaine ja koostumuskaan ei miellyttänyt. Mutta ehkäpä uskallan kokeilla tätä versiota vielä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin kaupasssa ja meinasin ostaa tuon jo testatun Rainbow'n, mutta nappasinkin mukaan tuon mainitsemasi Passionin. Tuoksusta en tiedä, mutta koostumus vaikutti ensi kokeilulta hyvältä, joten ehkä meillä on eri mieltymykset! :D Että varauksella ostat sitten tuon toisen ;) Tosiaan vasta yksi kerta passionia kokeiltu, mutta jätti kyllä ihon sileäksi...

      Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!