torstai 24. tammikuuta 2013

Loppunutta ja uusia

Taas alkuun joitain loppuneita.


NatuViven viikunavartalovoihin ihastuin kympillä. Tuoksu oli ehkä jokseenkin outo, ei hyvässä eikä pahassa, vain outo, mutta muuten... Ihana vaaleanlila ja hieman hohtava ulkonäkö oli mieleeni ja hohtipa voide vielä ihollakin hillitysti. Ihon tämä heti erittäin pehmeäksi, etenkin kostealle iholle levitettynä. Tykkäsin mielettömästi! Ihan yhtä hyvä kuin Bodarinkin vartalovoit (joita muuten löytää alesta* vielä!).Koska tuo NatuVive oli niin ihanaa, en koe, että pystyisin sanomaan mitään Vivisantén vartalovoiteesta tai Weledan Pomegranate-vartaloöljystä. Näistä ei voi puhua samana päivänäkään tuon NatuViven kanssa. Lisäksi näissä siis oli päiväykset menneet umpeen niin siksi käytin näitä vaan lotrailemalla nopsaan loppuun. Ihan jees olivat, mutteivät aiheuttaneet mitään suuria kicksejä.


Taas yksi Lancomen Bi-Facil-silmämeikinpoistoaine loppui, onneksi näitä on jemmoissa. Parasta.


Yvesin Unelmakukka-suihkari oli joku joulujuttu, muttei tuoksunut joululta minun mielestäni. Koostumus oli kiva, mutta tuoksu ei mitenkään erityinen. Johan tuo vuoden jemmoissa pyörikin.


Yhden Klippoteketin kuiviksen olen myös saanut kulutettua ja olen kyllä aika vakuuttunut siitä, että kyllä tämä vaan on hyvää tavaraa. Saa vähän rasvoittuneen tukan näyttämään puhtaammalta ja luo hyvää tukea kampaukselle. Ainoa huono puoli se, että pitää muistaa pöyhiä hyvin tukkaa, ettei jää valkoista kerrosta.


Seppälästä ostettu kynsilakanpoistoaine kesti koko vuoden! Oli kyllä hyvää tavaraa ja ostan uudelleen, jos silmiin osuu.

Mutta olenpa saanut pari uutta juttuakin.


Sain tuliaisina YSL:n valokynän ja olenkin tästä superinnoissani. Kaikkea olen kokeillut, mutta en YSL:n valokynää, joten JEE.


Sain myös tämän näköisen deodoranttisprayn. Tuoksuu aivan mahtavalta!

Tukkapuolelta olisi myös loppunut vaikka mitä, mutta en jotenkin saa aikaiseksi kirjoittaa niistä. Tämä hemmetin pipokausi kiristää niin päätä kuin tukkaakin. Joten... ehkä myöhemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!