perjantai 4. tammikuuta 2013

Kultaa ja hopeaa


Kerroinkin jo tässä postauksessa, että We Care Iconin helmiäisluomari* himotti kovasti. Niinpä tilailin sitä kahdessa sävyssä, kultaisena ja hopeaisena. Päivänvalo ei ollut nyt kohdillaan näissä kuvissa, mutta jos nyt jotain saisitte selvää. Hopeinen on nimeltään #3 Magic Skye Terrier ja kultainen #1 Magic Golden Retriever.


Ylempänä on luomivärit kuivina levitettyinä eli silloin ne lähinnä vain vähän hohtavat ja sopivat vaikka kulmaluulle. Alempana kostealla siveltimellä levitettynä, jolloin tulos on huomattavasti intensiivisempi ja näyttävämpi. Tykkään! Yritän ottaa näistä vielä parempia kuvia, I promise. Innostuin nyt vaan niin kovasti, että piti laittaa nämä heti eetteriin.

Kullasta ja hopeasta olen nauttinut muussakin muodossa.


Nämä lakat olenkin esitellyt jo erikseen joissain postauksissa. Tuon Gina Tricotin Silver-lakan olin antamassa pois, mutten raaskinutkaan. Kultaisempi on sävyltään Gold... Yllättäen.
Niitä sitten lätkin kynsille tuossa yksi päivä. Uskokaa tai älkää niin kun ei ole kirkas päivänpaiste, niin on todella vaikea erottaa noiden sävyeroa. Weird.. Noh, eniveis lisäilin vielä Thebokselta tilattuja tarroja*, jotka ovat ihania, kun ovat tuolla tavalla vähän koholla, mutta lähtivät hirmuherkästi ja huomaamatta pois. Kultakynsille laitoin vielä Hennesin New Moon -glitteriä, jos olisis vähän korostanut kultaisuutta, mutta nääh, eipä tainnut.

Pitäisi kyllä tehdä kynsistä siistimmät ja samanpituiset, I know. Kun en viitsi/jaksa/ehdi!

Tarrat olen saanut tilata puoleen hintaan blogin kautta tehdyn tarjouksen vuoksi.

4 kommenttia:

 1. Minulla on tuo We Care Iconin hopean värinen helmiäisluomiväri ja olen kyllä tykännyt siitä kovasti. Merkin hinta-laatusuhde on aikas kohdallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt muutaman käyttökerran jälkeen olen aika innoissani itsekin :)

   Poista
 2. Menin kirjoituksesi jälkeen innoissani Sokokselle hakemaan tuota "golden retriever" -sävyä mutta ostinkin sitten epähuomiossa sävyn "shar-pei". Tarkemmin ajatellen ehkä ihan hyvä virheostos: Shar-pei on kimaltelee sekin mutta siinä on selkeästi ruskea pigmentti, joten sillä saa tehtyä yksistäänkin silmämeikin värin tummuutta häivytellen säätelemällä. Bileisiin olen sipaissut luomen keskikohtaan tosin vielä lisäksi kullanväristä meikkikynää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin meinasin tilata myös Shar-pein ja eiköhän niin vielä käykin, näyttää kuvissa ainakin ihanalta :) Hyvä, ettei ollut täysin virheostos :)

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!