perjantai 6. toukokuuta 2011

Tuuheuttavia tuotteita Björn Axénilta


NatuViven duon jälkeen otin tuuheutta lupailevat Björn Axénin tuotteet käyttöön. Ja mai gaad, että toimii! Siis tämä sampoo todella tuuheuttaa. Ja ei todellakaan tarvitse tehdä hiuksille pesun lisäksi muuta ja aamulla on ihanan volyymipitoinen tukka päässä. Myös koostumus sampoossa on kivan läpikuultava ja miedosti hyväntuoksuinen. Ja vaahtoaa loistavasti!

Hoitoaine onkin sitten tosi jännä. Mintunvihreää litkua olen lotrannut sampoota enempi, vaikka siis kuulun niihin ihmisiin (vai olenko ainoa?), jotka saavat sampoon kulutettua nopeammin. No, nyt on hoitoaine melkein lopussa, sillä tämä on niin litkua, että väkisinkin pohtii, että tehoaako se lainkaan, jos ei sitä upota latvoihin noin litraa kerrallaan. Tämä tekee saman kuin muutkin hoitoaineet eli tukka selkiää ja siliää, mutta en nyt muuta ihmeempää huomannut. En ole muutenkaan koskaan ymmärtänyt, miten hoitoaine voisi tuuheuttaa... Tietty, jos se vahvista ahiusta ja tekee niistä paksumpaa matksua tai jotain... Kertokaa, jos tiedätte!
Täytyy huomauttaa tässä vaiheessa, etten puoleentoista vuoteen ollut leikannut hiuksiani, joten latvat olivat niin hamppua, ettei niihin mikään olisi tehonnut. Nyt sitten vihdoin kävin kampaajalla, joten täytyy hoitaa tukkaa senkin edestä.

Mutta siis tuuheuttavaa menoa saa kyllä tällä pariskunnalla! (Ja napsukorkeista plussaa!)

2 kommenttia:

  1. Kuulostavat hyvin lupaavilta, taidan kokeilla näitä seuraavaksi. Kunhan pääsen jätti-Superstareista, niitä on vielä n. 1/3 pullollista molempia. Nekin ovat kuluneet ihmeellisen samaan tahtiin, myös minulla loppuu yleensä sampoo aina ensin. Sitten on kylppäri täynnä yksinäisiä hoitoainepulloja, koska jotenkin en tajua olla ostamatta uutta samalla kertaa kun sampoo vaihtuu.

    VastaaPoista
  2. Joo, mulla sama juttu, että yksinäisiä hoitoainepulloja kertyy sitten. Nyt olen sitten heitellyt niitä roskiin, kun ei niitä tule koskaan käytettyä :/

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!