sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Kynsilakkamaniaa...


Kuten jo Mavala-postauksen yhteydessä totesin, olen aivan mieletön kynsilakkafriikki. Vaihtelen lakkoja harva se päivä, ja rakastan kirkkaita värisävyjä. Myös synkät lilat, mustat ja ruskeat käyvät kynsilleni mainiosti. Viimeisin kokeiluni oli L'Oréal Paris'n Resist & Shine Titanium -lakka, josta kokeilin tyylikkään pinkkiä sävyä 125 (ei kuvassa) Roses. Juuri kun pääsin Mavala-postauksessa surkuttelemasta, miten lakka on vaikea saada sudittua kynteen eikä kynnen ympärille, havaitsin tämän lakan toteuttavan salaisen toiveeni sotkemattomuudesta. Liekö syy lakassa vai siveltimessä, mutta sain lakattua kiltisti kynteni ilman ylimääräisiä lakkaroiskeita. Vaikka yksi lakkauskerta toikin jo peittävän värisävyn, laitoin kaksi kerrosta varmuuden vuoksi.

Lakka lupaa paljon: "Resist & Shine Titaniumin ultrakiiltävä väri kestää jopa 7 päivää. Väri kestää lohkeamatta, myös kynnenkärkeen kohdistuvista iskuista huolimatta! Titaanin vahvuus ja kiilto kynnenkärkeen saakka! " Voin heti sanoa sen verran, että lakkapinta kiiltää kyllä kauniisti, ja kuivui aivan supernopeaan. Lakalta vaadinkin aina nopeaa kuivumista, sillä kauaa en malta odotella paikoillani. Ja voi sitä harmin paikkaa, kun kynsilakka menee pilalle, kun vetää farkkuja jalkaan. Tämän lakan lohkeilusta ja kestävyydestä en vielä osaa sanoa, mutta niitä en juuri lakalta vaadikaan, sillä yleensä kyllästyn lakkaan jo kolmessa päivässä. Mutta koska tämä lupaavalta vaikuttaa, suosittelen :)

Valitettavasti en saanut ladattua kuvaa lakatuista kynsistäni, sillä kännykkäkamerani ja läppärini eivät tee yhteistyötä.

Kuva: L'Oréal Paris. Kuvan sävy 505 Scarlett Red.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!